Ако вярвате на Путин, той ще дойде в България, а

...
Ако вярвате на Путин, той ще дойде в България, а
Коментари Харесай

Лев Пономарьов: Ако вярвате на Путин, един ден той ще дойде в България, а това е абсолютното зло

" Ако вярвате на Путин, той ще пристигна в България, а това е безспорното зло " - това споделя в изявление за съветският правозащитник Лев Пономарьов, който е изгонен от Русия.

Пономарьов е работил интензивно с нобеловия лауреат за мир и татко на правозащитното придвижване в Русия Андрей Сахаров. Той е и един от основателите на общество " Мемориал ", проверяващо закононарушенията на сталинизма. Пономарьов е инициирал предложение до европейските институции да бъдат въведени наказания против всички съветски служители в държавния уред.

" Ако вярвате на Путин, той един ден ще пристигна в България. Разбирате ли, това е безспорното зло. Сега влезе в Украйна и, както се споделя у нас, му светнаха един и може да си намерения: " Защо тогава да не отида в България? ". При Путин злото е доста повече, при него емпатията към хората отсъства напълно. И когато събитията разрешат на тези хора да дойдат на власт и получат безгранична власт, тогава се появява безспорното зло. Той е подготвен да унищожи човечеството, себе си.

За мен остава мистерия механизма на зомбирането, което прави пропагандата. Това е като при хипнозата - доколкото знам, до момента никой не е обяснил това събитие. И това тъкмо се случва с хората, които му имат вяра - те са хипнотизирани. Така че в случай че у вас последователите му са доста, точно вие ще се окажете в заплаха - лобиращите са доста, идва един подобен вманиачен, ще му оказват помощ да вземе властта в България и...край! Фашизъм може да има във всяка страна. Най-важното е да съществува натурален либерален механизъм, с който сходен човек да не бъде позволен до властта. Като да вземем за пример да има не повече от два мандата. Не давайте повече - опасявайте се, че в случай че го извършите, идва фашизмът ", прикани правозащитникът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР