Тексаско семейство от 4 души загина при очевидно убийство-самоубийство седмици след удавянето на дъщерята

...
Ако вие или някой, когото познавате, е в криза, обадете
Коментари Харесай

Ако вие или някой, когото познавате, е в криза, обадете се на 988, за да се свържете с Линията за самоубийства и кризисни ситуации. Можете също така да се обадите на мрежата, по-рано известна като Национална линия за предотвратяване на самоубийства, на 800-273-8255, да изпратите SMS HOME на 741741 или да посетите за допълнителни ресурси.

Двама родители и две от децата им бяха намерени мъртви Понеделник при очевидно убийство-самоубийство в Алън, Тексас, седмици след като дъщеря им се удави, каза полицията.

Полицията във вторник каза, че бащата Фарман Шервани, майката Лейла Шервани и синовете Матейн Шервани, 2, и Шахин 12-годишният Шервани беше намерен мъртъв, когато служителите се отзоваха на обаждане за социални грижи в дома.

Ислямската асоциация на Алън, която първоначално идентифицира четиримата членове на семейството, също каза, че 4-годишната дъщеря на семейството се е удавила преди три седмици в плувен басейн.

Алън полицейски сержант. Джонатан Манес потвърди по имейл, че детективите смятат, че удавянето на момичето „се смята за фактор“. северно от Далас, каза полицията в изявление.

Друг жител е бил заключен в продължение на два часа и не е могъл да достигне до тези вътре, каза полицията.

„След като пристигнаха други членове на семейството в къщата полицията получи достъп и намери четирима мъртви“, каза отделът.

Департаментът разследва смъртта.

Във вторник Ислямската асоциация на Алън проведе молитва бдение за семейството на място, пълно с богомолци.

„Ние сме дълбоко натъжени от новината за смъртта на четирима членове на семейството“, каза асоциацията в бюлетин.

Това историята се появи за първи път на .

Тази статия е публикувана първоначално на TODAY.com

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР