Ако ви зарежат, със сигурност ще се нуждаете от помощ.

...
Ако ви зарежат, със сигурност ще се нуждаете от помощ.
Коментари Харесай

Неочаквано добри неща, които да направите, ако ви зарежат

Ако ви зарежат, сигурно ще се нуждаете от помощ. Това ще бъде сложен миг за вас и няма да е елементарно да се справите сами.

Всички сме били там след раздялата, чудейки се къде нещата са се объркали, искайки да върнем предишното и да опитаме да изправим нещо, което сме сбъркали. Ако ви зарежат под каквато и да е форма боли, само че възприятието, че сте отхвърлени от някого, който обичате мощно, се отразява по друг метод.

Навигирането на сцената за запознанства след разлъка е задоволително мъчно така и така, само че за мнозина нещата могат да станат и по-сложни. Така че не е изненадващо, в случай че сте обмисляли да посегнете към концепцията за преразглеждане на познати минали връзки.

Бързаме да ви дадем един съвет. Нищо положително не е излязло от това да пишете на някогашния си след раздялата ви, тъй че не го правете. Отново и още веднъж да търсите привършване и разтуха може да докара до това, че оставате с възприятие на незадоволеност, защото той няма отговорите, които търсите.

Да пишете на някогашния си може да е изкушаващо, само че бъдете сигурни, че ще се почувствате по-добре, в случай че не го вършиме. Вместо това, в случай че ви зарежат,е хубаво да определите своята система за поддръжка и да практикувате грижа за себе си. Как тъкмо наподобява това?

Ето няколко положителни неща, които да извършите, в случай че ви зареждат:

Обадете се или се свържете с другар

Хубаво е да пренасочите импулса си да пишете на някогашния си към това да се свържете с някой, който ви непосредствен. Трябва да се обърнете към другар или член на фамилията, който обичате.

Независимо дали желаете да се разсеете или нещо друго, диалогът с обичан човек може да ви помогне да се почувствате свързани, в случай че се чувствате изолирани. Ако ви зарежат, подобен човек е доста значим в живота ви, тъй като той може да ви помогне със съвет или просто с рамо, на което да поплачете.

 в случай че ви зарежат

Гледайте комедия

Ако ви зарежат, филмите са добър метод да преодолеете тежкия миг. Понякога, когато животът е сложен, може да се окаже, че имате потребност от смях. Не сме сигурни дали гледането на комедиен сериал се счита за грижа за себе си, само че след раздялата това може да е избавителна берекет.

Ако си търсите нова комедия за гледане, разгледайте видеотеката си, тъй като там може да се крие ключът към оправянето с този проблем.

Почистете дрешника си

Да, това включва и онази негова дреха, с която преди обичахте да се гушкате. Тя към този момент е мъртва за нас и просто би трябвало да си отиде. Ако ви зарежат, няма да желаете да виждате нито една дреха, която е била негова благосъстоятелност.

Почистването на дрешника може да бъде чудесна метафора за ново начало и ще ви даде опция да дарите старите облекла на някой, който се нуждае от тях повече от вас. Освен това, явен бонус – ще имате повече място за всички неща, които имате в количката си за онлайн извършване на покупки.

 в случай че ви зарежат

Станете доброволец в подслон за животни

Ако ви зарежат, покажете любовта си към кученцата или котенцата, като станете доброволец в локалния подслон за животни. Ако сте човек, който може да се излекува от животинска прегръдка, да потърсите метод да помогнете и да си поиграете с някои космати другари може да бъде отлично и потребно разпръскване. Кученцата в никакъв случай не биха ви оставили.

Извадете на хартия фотоси на приятелите и фамилията си и подменете старите фотоси на някогашния си

Подменете старите фотоси, които сте поставили в рамки у дома, с цел да отразяват по-добре сегашния ви обществен кръг. Ако ви зарежат, общите ви фотоси нямат място в дома ви. Вместо това ги заменете с такива, на които участват обичаните ви хора.

Да бъдете заобиколени от фотоси на прелестни мемоари и други хора, които обичате, може да бъде превъзходен метод да си напомняте какъв брой сте обичани и за всички добрини, които сте претърпели.

 в случай че ви зарежат


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР