Ако ви попитаме коя зодия сте, вероятно ще ни отговорите

...
Ако ви попитаме коя зодия сте, вероятно ще ни отговорите
Коментари Харесай

Как да изчислим асцендента си

Ако ви попитаме коя зодия сте, евентуално ще ни отговорите незабавно. Що се касае до асцендента обаче, тематиката не е чак толкоз ясна за всеки. Сигурно чувате тази дума непрекъснато, само че не и концепция си нямате какво значи. Асцендентът в действителност е нашият изгравящ знак или знакът, който се доближава към източния небосвод на Земята сега, в който сте родени.

Асцендентът символизира това, което ви е предопределено в живота. Астролози изясняват, че в случай че в миналото сте се чувствали по този начин, като че ли не се идентифицирате с вашия безоблачен (основен) знак, това евентуално е по този начин, тъй като вашият изгряващ знак е частта от вашата персона, която в действителност изпъква на напред във времето. Всъщност нашият асцендент е нашата същина, която представяме на света.

За да изчислите своя изгряващ знак, ще ви трябват дата и час на раждане, както и прецизен час. Последният е от решаващо значение за пресмятане на точния знак, в който се намира вашият асцендент, тъй като знакът в източния небосвод на Земята се трансформира на всеки един до два часа.

По своята същина, изгряващият знак е един от най-важните аспекти във вашата диаграма. Той съставлява вашата еднаквост, първото усещане, което оставяте и даже има пръст във външния ви тип. Асцендентът дава отговор и на визията, която имате за себе си. Той дефинира и това до каква степен сте адаптивни към нови и непознати обстановки. Съчетавaйки се с вашия основeн знак, той ви дава по-ясна визия за вашата същина.

Ето какви характерности има всеки изгряващ знак:

Вие имате мощно възприятие за еднаквост и предприемачески дух. Страстната ви природа ви прави водачи, само че и способства за това да вземате бързи решения, основани на страстта. Проактивни сте и имате ползи към спорта и здравословния метод на живот.

Телец

Думата " успокоение " е второто ви име. Вие сте изявен индивидуалист и също по този начин не обичате да преувеличавате. Чувствителни сте към сензорна стимулация и евентуално сте почитатели на ASMR и на разходките измежду природата. присъщо ви е да намирате наслада в дребните неща.

Близнаци

Вие сте любопитни и жадни за нови познания. Постоянно сте на педала и можете да виреете във всякаква конюнктура. Специалната ви дарба е, че предавате сила на близките.

Рак

Вие сте сензитивна натура, само че имате и мощно изразена вътрешен глас. Печелите всички с положителното си сърце и деликатност. Имате податливост да се затваряте в себе си и на хората им е мъчно да ви " прочетат ".

Лъв

Вниманието на близките не ви е по никакъв начин непознато. Вие сте избухливи и изобретателни и знаете по какъв начин да се държите с близките. Артистичната ви природа ви прави склонни към опити с модата и ексцентрични прически.

Дева

Разрешавате проблемите с лекост и се прецизни по повод за всеки подробност. Колкото помагате на другите, толкоз държите и на себе си. Визията ви постоянно е обрана, само че пък безупречна. Изразяването на страсти не ви е присъщо.

Везни

Вие сте същински тапия и не вземате решение преди да чуете всички гледни точки. Балансът е това, което непрестанно търсите в живота си. Имате нюх за красивото и знаете по какъв начин да преобразите всяко място, тъй че да се трансформира в същинска приказка. Влюбчиви сте и рядко сте необвързани.

Скорпион

Астролозите ви дефинират като суперчовек. Притежавате композиция от прочувствена просветеност и мощно развито шесто възприятие. Склонни сте да градите стени сред себе си и близките и мъчно се разкривате. От друга страна пък, вие притежавате способността да разпознавате хората, даже без да сте разговаряли с тях.

Стрелец

Животът ви е премеждие. Искате да опитате от всичко. Имате потребност от динамичност и постоянно очаквате това и от другите. Животът ви непрестанно се трансформира и служите за ентусиазъм на близките. По природа сте оптимист и извличате позитивното от всяка обстановка. За вас няма прекомерно огромна фантазия!

Козирог

Дисциплината е преди всичко за вас. Също по този начин изпитвате мощно почитание към историята и държите да знаете от къде произхождате. Игричките на дребно не са вашата чаша чай. Знаете по какъв начин да покажете, че вие сте водачът!

Водолей

Винаги гледате в бъдещето и вършиме проекти за идващите 20 години. Не поглеждате обратно и не съжалявате за нищо, което се е случило в предишното. Не обичате разпоредбите и ги прекрачвате във всеки един комфортен миг. Често имате възприятието, че не се вписвате на никое място.

Риби

Вие сте замечтана и сензитивна персона и не понасяте да гледате по какъв начин някой страда. Вярвате, че всичко е обвързвано между тях. У вас се крият няколко самоличности, защото ви сте мощно изразена артистична натура.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР