Ако вече сте се докоснали до света на The Evil

...
Ако вече сте се докоснали до света на The Evil
Коментари Харесай

За влиянието на Silent Hill над The Evil Within 2

Ако към този момент сте се докоснали до света на The Evil Within 2 или сте гледали Let’s Play клипове, то няма по какъв начин да не извършите паралел с от старата школа хорър чувството от вселената на Silent Hill. Не е инцидентно, тъй като точно емблематичните серии имат най-голямо въздействие зад играта. Това излиза наяве от изявлението на GameWatcher с игровия шеф Джон Джоанас.

„ Светът е построен към този град, Юниън, който се разпада, защото самият свят е на прага на разрухата. Себастиан се впуска в проучването му в опит да открие щерка си, само че посред пътуването си той посещава и тези странични места, основани от неговите съперници. Макар и да не се завръщате към същите местоположения, Юниън Таун е повтаряща се дестинация с напредъка ви към разнообразни други секции “, изяснява Джоанас.

Той изяснява, че в действителност има прилики със Silent Hill, и те не са инцидентни. „ Те основават това чувство, което разгледахме по-подробно – като методът, по който се основава чувството, че се намирате в същински град, въпреки и да не получавате опцията да го изследвате в неговата целокупност. Начинът, по който е показан и тук е подобен с него, съчетанието на проучване и линейните равнища и по какъв начин се комбинират. Може несъмнено да се види подобие с това, да “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР