Ако вече сте избрали дама, с която искате да изградите

...
Ако вече сте избрали дама, с която искате да изградите
Коментари Харесай

Съвети за влюбени мъже: 8 начина да й откраднеш сърцето

Ако към този момент сте избрали дама, с която желаете да изградите дълбока връзка, значи е време да действате по-сериозно. Психолозите разкриват за вас няколко сигурни метода да я накарате да ви желае мощно. Нужно е единствено да я убедите в същинската си стойност като темперамент и персона изобщо.

Може да се възползвате от долните хрумвания, само че изберете единствено тези, които мислите, че са подобаващи за вашия съответен случай. В никакъв случай не се опитвайте да бъдете някой различен, с изключение на самите себе си, не се изкушавайте да я мамите или манипулирате по никакъв метод. Жените разполагат с „ вградени детектори на лъжата “ и незабавно „ засичат “ мъжката престореност.

Пригответе обичаната й храна

Жените правят оценка мъже, които знаят освен по какъв начин да готвят, само че и го вършат на драго сърце като изненада. Така че помислете какво вашата обичана обича да похапва най-вече? Пригответе обичаната й храна и подредете масата. За да извършите вечерята още по-романтична, можете да добавите спомагателни детайли като фонова музика, осветяване, цветя и свещи. Ако не знаете по какъв начин да готвите и не желаете да учите, тогава поръчайте храна в ресторант. Купете и бутилка от обичаното й вино. Партньорката ви ще бъде необикновено удовлетворена от такава изненада.

Бъдете неин най-хубав другар

Разговаряйте с нея за всичко – нейните другари, за работата или за това, което момичето обича да приказва най-вече. Задайте й повече въпроси по тематиката и я слушайте деликатно. Разговорът ще потръгне от единствено себе си. И макар че този способ може да не е елементарен за много мъже, той със ще помогне да разберете и „ усетите “ по- добре вашата партньорка, нейните стремежи и желания.

Подарете й ден да пазарувате на неща единствено за нея

Подарете на дамата си един ден извършване на покупки, тъй че да й купите някои неща, които тя харесва. В този случай, несъмнено, ще би трябвало да се поохарчите, по тази причина този съвет е използван единствено за по-заможни господа. Да, няма да е доста на ниска цена, само че пък е един от най-хубавите способи да й заковете вниманието. Освен това, сходна постъпка приказва сама по себе си какъв брой доста я обичате.

Романтичен уикенд

Насладете се двамата на сантиментален уикенд. Организирайте пикник измежду природата или гледайте залеза край морето. Изберете комфортен и спокоен ресторант на умерено място. Поръчайте нейните обичани ястия и питиета. След това резервирайте хотелска стая. Този съвет обаче е подобаващ единствено за двойки, които към този момент са се опознали добре. Не е целесъобразен за първа среща, защото дамата ще си намерения, че я желаете единствено за една нощ.

Подаръци и изненади

Един от най-лесните и работещи способи да привлечете вниманието на една жена е да я изненадате. Но, за жалост, мъжете се възползват от това рядко. Защо да не й подарите ненадейно букет цветя или не купите билети за концерт на обичаната й група? Можете да организирате и пътешестване до красиви места или да й купите рокля или нещо друго, която тя от дълго време желае, само че към момента не си е купила. В някои случаи фешън елегантно долни дрехи също може прелестно да изненада дамата. И за вас това ще е бонус, тъй като откакто облече тя ще ви покаже по какъв начин й стои.

По-често показвайте любовта и демонстрирайте възприятията си към нея

Ако в действителност я обичате, би трябвало да казвате това допустимо най-често. Жените доста обичат, когато мъжете им демонстрират обич, внимание и грижи. Ако ги питате, те желаят да чуват думите „ Обичам те “ всеки ден. Опитайте се да демонстрирате дълбочината на любовта си, като й напомните и за какво тъкмо я обичате. Например, поради нейната сладка усмивка, прелест, словоохотливост и положително възприятие за комизъм. Кажете, че сте признателни на ориста за обстоятелството, че тя се е появила в живота ви. Това е страховит метод да поддържате връзката си щастлива.

Смях и положително въодушевление

Жените харесват мъжете, които ги карат да се смеят. Не е нужно да бъдете прекомерно съществени и значими с нея. Бъдете по- положителен човек, само че избягвайте шегите, които я карат да наподобява глупава. Особено пред нейни другари или семейство.

Купете й абонамент за салон за хубост или СПА

Не всички девойки си разрешават да харчат доста пари за хубостта си. Ако вашата дама е една от тях, тогава можете да й подарите радостни безредици, като закупите абонамент за салон за хубост или SPA. Може да я поканите тя сама да избере мястото, което желае да посети.

Ухажвайте вашата обичана буйно и непрекъснато, само че единствено не забравяйте да бъдете същински, до момента в който вършиме това. Правете всичко откровено и от сърце. И тогава тя ще ви обича още повече.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР