Ако върнат папката веднага, значи просто президентът има нещо да

...
Ако върнат папката веднага, значи просто президентът има нещо да
Коментари Харесай

Миролюба Бенатова: Президентът има нещо да казва на БСП…

Ако върнат досието незабавно, значи просто президентът има нещо да споделя на Българска социалистическа партия и толкоз. Така написа журналистът Миролюба Бенатова в собствен пост малко преди връчването на мандата на Има Такъв Народ от президента, и надлежно – неговото неотложно връщане. Според нея във връчването на мандата не на Българска социалистическа партия, а на Има Такъв Народ, има знак. „ Радев е склонен с „ новите лица “ Първанов и Станишев, че Корнелия би трябвало да си върви. Иначе обичайно щеше да даде мандата на Българска социалистическа партия “, написа Бенатова.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Познах. Преди два дни в студиото на Генка Шикерова в Свободна Европа допуснах, че президентът ще даде третия мандат на Има Такъв Народ. Звучеше екзотично. А за мен напълно действително. Днес се удостовери от самия президент. Ще се случи в 11 часа.

В този ход разгадавам две неща.

Първо Радев е склонен с „ новите лица “ Първанов и Станишев, че Корнелия би трябвало да си върви. Иначе обичайно щеше да даде мандата на Българска социалистическа партия.
Второ. Вижда в Има Такъв Народ партия, която може да опита експертен кабинет (тип Орешарски, обичан на ДПС). Казвали са го доста пъти.
Каква може да е ролята на итн, в случай че не върнат мандата незабавно. Да тупат топката, тъй че да няма избори 2 в 1. Или да спасят страната, като я отърват от избори с всякакви хора вид „ Беров “.
Ако върнат досието незабавно, значи просто президентът има нещо да споделя на Българска социалистическа партия и толкоз.
****

 

Допълвам в 9:00

Сетих се още нещо. Може през кабинет, препоръчан от итн, президентът да прескочи рестриктивните мерки за служебните кабинети, наложени от новите конституционни промени. Има Такъв Народ имат пояснение – длъжностен кабинет по тези правила отива в герб. А те тъй като са против герб, ще ни спасят от Главчев и Росен Желязков с някой вид Николай Василев. Мат.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР