Ако усетите, че един мъж има интерес към вас, то

...
Ако усетите, че един мъж има интерес към вас, то
Коментари Харесай

10 причини защо ви пише, ако няма интерес към вас

Ако усетите, че един мъж има интерес към вас, то това може да бъде както хубаво чувство, по този начин и да носи проблеми. Знаете, че сте имали няколко страхотни срещи с този човек и сте уверени, че сред вас има искра. Разговорите текат, химията е нажежена – вие сте на седмото небе. Но след това, внезапно, известията му стартират да стават спорадични, а отговорите – по-кратки. Започвате да се чудите: „ Защо ми написа, в случай че не се интересува? “. Това е объркваща, разочароваща обстановка, с която доста от нас са се сблъсквали в актуалния свят на запознанствата. И таман когато сте събрали храброст да приемете, че може би той просто няма интерес към вас, телефонът ви светва със известие от него.

О, нюансите на женствеността в цифровата епоха – постоянно ни карат да гадаем! Така че, вместо да си блъскате главата и сърцето за аргументите, дано да пресечем объркването.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето всички безсмислени аргументи, заради които той ви написа, макар че няма интерес към вас.

Той се нуждае от повишение на егото си

Има дни, в които се нуждаете от удостоверение, по тази причина пишете на някого, за който знаете, че си пада по вас. Вие го карате да се усеща добре и да наподобява добре пред други хора, тъй че той е благополучен да ви има наоколо. Иска ли той да бъде с вас? Не, не желае. Вие сте сувенир за него. Той може да няма усеща към вас, само че желае да усеща, че е харесван от дамите.

Вие сте в зоната на приятелите

Друга причина той да ви написа, без да има интерес към вас, е в случай че вие сте в зоната на приятелите. Съжалявамe, че сте попаднали там, само че това се случва на най-хубавите от нас. Той се усеща супер удобно, когато ти написа известия и приказва по телефона, което ти дава концепцията, че си пада по теб. Но тъкмо тук грешиш. Той не е, ти си негов другар. Той няма интерес към вас, а просто желае да има с кого да си приказва.

Ти си неговият номер 2

Той ви харесва, само че не ви харесва чак толкоз доста. Ако го правеше, щеше напряко да те предложения да се срещате. Но той не го е направил, нали? Точно по този начин. Ще те извежда на места, ще ти написа известия, с цел да поддържа интереса ти, само че в главата му има някой различен. Ти си неговият номер 2 или може би даже номер 3, кой знае в този миг.

Той е състезател

Ужас, още един състезател. Кога ще свърши тази полуда? Някои мъже са специалисти в това да притеглят дамите и да си играят с тях. Това не значи, че той не се интересува от вас, само че несъмнено не бърза и има и други дами на главата си. Така че той ви държи на топло, ако другите му проекти не се осъществят. Може да има усеща към вас, само че сигурно разчита ползите му да се осъществят на друго място.

 сред вас; към вас 10 аргументи за какво ви написа, в случай че няма интерес към вас

Ти си плячка

Може да сте си мислили, че споделяте нещо особено, само че за него вие сте неговата плячка. Ако той пренебрегва множеството ви известия, само че ще ви отговори късно вечер или ще ви написа след 22:00 ч., значи сте неговата плячка. Също по този начин обърнете внимание на това, за което приказва. Всичките ви диалози са с съкровен темперамент, нали?

Той не е сигурен какво желае

Това се случва постоянно. Когато един мъж е колеблив, той ще ви подлуди. Непрекъснато ще се питате дали има усеща към вас, или не, а това е моментът, в който разбирате, че той не знае какво желае. Ако вие сте объркана, значи и той е комплициран. Това е толкоз просто. Това също е добър знак за вас да прекратите нещата, до момента в който сте напред.

Вие сте идеалист

Случва се на най-хубавите от нас. Докато индивидът не се интересува ва от нас, ние вземаме всичките си диалози с тях и ги раздираме, търсейки улики и подмятания, че той се интересува. Слушайте, излизайте от диалозите си и ги показвайте на някого, на който имате доверие. Позволете им да ви оказват помощ да се върнете в действителността.

Харесва му вниманието, което му оказвате

Той е единствено човек. Ако привлекателно момиче му обръща внимание, той няма да желае това да спре. Той харесва диалозите, които водите дружно, и вниманието, което получава. Ако флиртувате и му вършиме похвали, това е задоволително, с цел да го накара да продължи. Винаги е хубаво, когато някой ви оказва внимание и не желае нищо в подмяна. Той има въодушевление към вас, само че единствено, с цел да флиртува.

 по вас; към вас 10 аргументи за какво ви написа, в случай че няма интерес към вас

Той е отегчен

Какво да кажем? Мисля, че всички сме били в това състояние, когато пишем на някого, тъй като ни е скучно. Ако той не ви написа непрекъснато, а единствено когато му е скучно на работа, ами вие сте тази, която му оказва помощ да премине през бавния интервал. С други думи, вие сте заряд, до момента в който се появи нещо по-добро. Това значи, че няма съществени планове към вас.

Той е кокетна персона

Някои момчета са флиртаджии по природа. Разговорите ви може да са дръзки и флиртуващи, само че той не се интересува от нищо съществено. Той знае, че когато ви написа, това ще бъде закачливо и леко, заради което ви написа. Вие му давате чувство за облекчение по време на натоварения му ден и това е увлечението му към вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР