Ако трябва да определим най-сексапилната актриса от новото поколение на

...
Ако трябва да определим най-сексапилната актриса от новото поколение на
Коментари Харесай

Новият предизвикателен тоалет на Сидни Суийни

Ако би трябвало да определим най-сексапилната актриса от новото потомство на Холивуд, Сидни Суийни еднолично сграбчва купата. Една от последните й прояви беше на афтърпартито на Оскарите, където тя се появи напомняща най-големите икони на Холивуд - Мерилин Монро и Анджелина Джоли.

Преди дни пък се състоя премиерата на последния филм на 26-годишната актриса " Непорочна " в Лос Анджелис. И Сидни не пропусна да затвърди облика си и да остави на всички свои почитатели доста мотиви за разискване.



Тя носеше авангарден топ в бяло, който представляваше две ръце, обхванали кръста й, и държащи букет в цветя. Цветята образуваха предната част на дрехата, а на всички беше пределно ясно, че Суийни не носи нищо под тях.

Затова пък долната част на тоалета й беше обрана, с цел да остави вниманието върху топа - черен необятен панталон с висока талия и черни обувки.

Впечатление ни направи и компанията на Суидни Суийни на премиерата. Освен с сътрудниците си от филма  " Непорочна "  - Симона Табаско и Бенедета Поркароли, тя театралничи щастлива с майка си Лиза и двете си баби. Очевидно Сидни в действителност разчита на дамите в живота си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР