Ако трябва да бъдем честни, всеки един от нас през

...
Ако трябва да бъдем честни, всеки един от нас през
Коментари Харесай

„Честността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора.” – Уорън Бъфет

Ако би трябвало да бъдем почтени, всеки един от нас през живота си най-малко един път е лъгал своята половинка. Честността е сложна. Ужасно сложна. Особено, когато си изпълнен със подозрения дали твоят сътрудник е откровен с теб. Сякаш използваш неговото държание, като опрощение за своето. Грешка. Голяма неточност.

За да бъде една връзка сполучлива, в нея би трябвало да участват любовта, доверието и честността. Задължително. Защото, даже и да си влюбена в него, в случай че той не е откровен с теб, това ще докара до проблеми във вашите връзки, които постепенно ще унищожат любовта, колкото и мощна да е тя.

Ето кои са знаците, които подсказват, че твоят сътрудник не е откровен с теб.

Лъжата няма размер

Ако имаш възприятието, че твоят сътрудник те лъже за дребни неща, това може да значи, че той те лъже и за по-големи и значими. Защото лъжата няма размер и податлив ли е на нея, сигурно неговата престореност ще става по-голяма с времето. Нормално е да имате един от различен секрети. Всеки има секрети от някого. Но има разлика от това да имаш загадка, която не споделяш с твоя сътрудник, тъй като не си подготвен да се разкриеш изцяло пред него и от това да го лъжеш. Лъжата ще унищожи вашата обич доста по-бързо от всичко друго.

Крие портмонето си от теб

Вярно е, че всеки има право на персонално пространство, само че когато става въпрос за взаимно общуване, тогава всичко би трябвало да бъде споделено. Ако той постоянно си крие портмонето от теб и не ти споделя какъв брой печели и с какви финанси разполага, не мислиш ли, че това е също тип престореност във вашата връзка? И двамата би трябвало да сте отворени във връзка с движимостите си, в противоположен случай би изглеждало, че има нещо, което той крие от теб.

Крие телефона си

В една връзка, с цел да бъде сполучлива, не би трябвало да има никакви секрети. Никакви! Но в случай че той всякога крие телефона си от теб или, когато сте дружно го слагат с извърнат екран и заключен, тогава най-вероятно има нещо в наличието му, което той не желае да знаеш. Чудила ли си се за какво, когато поискаш да погледнеш нещо в телефона му, той бързо да го заключи и сложи встрани?

Мислиш ли, че оправданието, че няма батерия е истина? Колкото и неприятно да звучи, в случай че той крие телефона си от теб, това е симптом на престореност във вашата връзка и в случай че не решите този проблем, пострадали ще бъдат вашите връзки и най-много вашата обич, която лъжите постепенно ще съсипят.

Става нервозен, когато заговориш за честност

Хм, добре. Може да простиш някои дребни неистини, които без да желае е изрекъл. Може да простиш някои секрети, които има още преди да те срещне и не се усеща подготвен да ти ги показа. Но може ли да простиш и лъжата, че ти е правилен, когато в действителност не е? Ако всякога, когато заговориш за тематиката „ честност “ той ненадейно стартира да се изнервя, доста евентуално е да крие нещо от теб. Ако сътрудникът ти наподобява нервозен, когато споменаваш почтеност или невярност в подтекста на връзката ви, това може да е демонстрация на гузната му съвест. Бъди деликатна и не позволявай на някой да те неистини под носа ти!

Откриваш, че и преди този момент те е лъгал

Някои неистини остава във времето и то не може да ги заличи. И постоянно се случва, че разбираме за тях след известно време, може би късно. Но по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Важното е, че сме разбрали за тези неистини. Обаче има един проблем. Ако си разкрила, че в предишното сътрудникът ти те е лъгал, знай, че има огромна възможност да го прави още веднъж.

В този живот би трябвало да бъдем почтени. Винаги, във всичко и с всеки. А когато става дума за нашия любовен сътрудник – този въпрос даже не трябва да предстои на разискване. Ако нямаш планове да бъдеш почтен с него и го принудиш да живее в една голяма неистина – то тогава би трябвало да го оставиш да продължи живота си без теб. Защото е прекомерно непочтено по отношение на него.

Никой не заслужава да бъде лъган от своята обич. От индивида, на който има най-голямо доверие. Доверието и честността костват скъпо. И множеството хора не могат да си ги разрешат.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР