Ако търсите къде да избягате за кратко и да се

...
Ако търсите къде да избягате за кратко и да се
Коментари Харесай

Разходка по Северното Черноморие - Тюленово

Ако търсите къде да " избягате " за малко и да се насладите на чудесна морска панорама без купища бетон, то би трябвало да се насочите към родното Черноморие оттатък курортен комплекс Албена. Едно от последните дребни бижута по българския бряг остава Тюленово и точно невероятните му гледки са мястото, на което един мой непосредствен другар предложи брак на своята другарка. Именно и това място е рекомендацията ми за бягство, с което да разнообразите. 
Бих ви предложил да комбинирате визитата си до това прелестно кътче на Северното Черноморие с други места там - Калиакра или мидената плантация " Дълбока ". Ако ви се разхожда единствено поради чудните гледки от скалите (което си е задоволително добър мотив, де), то може да планувате своята разходка единствено в един ден. Надвисналите над морето скали ще спрат дъха ви и са отлично място за фотоси, а за какво не и за сантиментални оферти като това, за което писах нагоре. 
 Търсите забавна дестинация - посетете Побити камъни! Търсите забавна дестинация - посетете Побити камъни!
Ако се намирате в Северна-централна България или в Североизточната част на страната и нямате проекти за пътешестване, а към този момент не ви свърта н...
Извън любителската разходка, скалите край Тюленово са съвършени за катерене и гмуркане и притеглят доста търсачи на мощни чувства. Скалната арка е едно от най-интересните и любопитни скални формирования и в действителност ще спре дъха ви. Може да говорите с локалните хора в хубаво време, с цел да наемете лодка и да извършите водна разходка край скалите. В самото Тюленово няма плажове, само че наоколо има забавни кътчета, които да ползвате за тази цел. Местните хора знаят задоволително добре в коя посока да ви упътят. 
В година, в която пътуванията към момента ще бъдат лимитирани можем да изберем опцията да преоткрием красиви места в България. Тюленово несъмнено е едно от тях и в случай че в никакъв случай не сте ходили, поучавам да не го пропускате. 

Още от ПЪТЕШЕСТВИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР