Ако страдате, че вашият любим човек е далече, а топлината

...
Ако страдате, че вашият любим човек е далече, а топлината
Коментари Харесай

Китайско изобретение се превърна в сензация: Целуваме се от разстояние със силиконови устни към телефона


Ако страдате, че вашият обичан човек е надалеч, а топлината на неговите целувки ви липсва…, китайско откритие дава опция да запълните тези прочувствени празноти.

Устройството, което включва силиконови устни, е оборудвано със датчици за налягане и задвижващи се механизми. То имитира същинска целувка, като възпроизвежда натиска, придвижването и температурата на устните на потребителя, както и звуците, които той издава. Рекламирано е като средство, което разрешава на двойките, които са разграничени за дълго, да споделят „ същинска “ физическа фамилиарност, описа Си Ен Ен.



Китайските консуматори на обществени медии реагираха бурно. Докато доста от тях видяха занимателната страна на устройството, други го подлагаха на критика като „ вулгарно “ и „ страховито “.

„ Не разбирам това устройството, изцяло съм шокиран “, споделя един от топ потребителите на китайската обществена платформа Weibo.

Няколко хаштага за устройството разсъниха любознанието на милиони през последната седмица.

За да изпратят целувка, потребителите би трябвало да изтеглят приложение за мобилен телефон и да включат устройството в врата за зареждане на телефона си. След като се свържат с сътрудниците си, двойките могат да стартират видео диалог и да се отдадат на „ по-голяма фамилиарност “.

Според китайскoто издание Global Times изобретението е патентовано от Института по мехатронни технологии в Чонджу.

„ Докато бях в университета, връзката с приятелката ми се състоеше единствено от телефонни диалози. Именно това въодушеви основаването на устройството “, споделя водещият откривател на дизайна Джианг Жонгли. Той е подал заявление за патент през 2019 година, само че е получил подобен едвам през януари 2023 година Сега младият откривател се надява някой различен да усъвършенства дизайна.



Въпреки че умната джаджа се популяризира като подобаваща за връзки на дълги дистанции, тя разрешава на консуматори, които не се познават, също да се свързват. А в случай че си паснат сполучливо и се харесат, могат да изискат да си разменят и целувка.

Потребителите могат да качват свои фотоси в приложението, с цел да могат другите да ги изтеглят и да „ съкратят “ в допълнение дистанцията.

В най-големия уебсайт за онлайн извършване на покупки в Китай Taobao десетки консуматори са споделили отзивите си за устройството, чиято цена е 288 юана, или 41 щатски $.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР