Ако стигнем до 60% ваксинация или ако паднат интензивните легла

...
Ако стигнем до 60% ваксинация или ако паднат интензивните легла
Коментари Харесай

Петков потвърди: При 60% ваксинирани и под 5% заетост на интензивни легла махаме зеления сертификат

Ако стигнем до 60% имунизация или в случай че паднат интензивните кревати под 5% тогава махаме зеления документ.

Така министър председателят Кирил Петков удостовери концепцията на държавното управление за отпадане на документа в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.
Карадайъ назова премиера " рецидивист " и " цар Киро "
Петков става рецидивист в нарушаването на Конституцията. Според нея има разделяне на управляващите. Опитва се да се държи малко като цар, к...
Прочети повече
" На базата на този модел управляваме коронавирус рецесията в най-голямата вълна без действително да има огромни ограничения на стягане. Доволен съм от реакцията на министър Сербезова за дамата във Враца ", добави Петков.

" Антиваксърите са 15 разнообразни групи с друга мотивация. Всичките групи се сплотяват, че в случай че няма естрада, на която някой да ги изслуша те се капсулират и стават нападателни ", разясни министър председателят.

" Залагаме на доста промени, които би трябвало да се случат. За да се създадат свястно и да се реализиран резултати, те не могат да станат от през днешния ден за през днешния ден. За да може да се направи вярно плануване за тези промени, ни трябват 6 месеца. Ако няма актуализация на бюджета, няма да знаем най-правилните стъпки за тези промени. На шестия месец би трябвало да имаме явен проект ", посочи министър председателят.

Той уточни, че държавното управление за първи път влага в безвъзмездни детски градини и ясли. " Не би трябвало да има хора под линията на беднотия, сподели Петков. Трябва да имаме инвестиция в човешки капитал и обществена мрежа от прекомерна беднотия, добави той. Не може България да има 50% от продуктивността на труда, а заплащането е на 27%, това значи, че нещо не се случва вярно в финансовите вложения ", акцентира Петков.
Радев против Кирил Петков: Обикновен спор или поръчка за спор?
Румен Радев и Кирил Петков са в конфликт за пръв път - по тематиката за Северна Македония и визитата на Петков там. Накратко: Радев критикув...
Прочети повече
Премиерът акцентира, че всичко, което се прави, не преследва политически цели, а единствено съответни резултати.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР