Ако сте в очакване на гости, които в последния момент

...
Ако сте в очакване на гости, които в последния момент
Коментари Харесай

Най-вкусното и бързо руло със сладко, готово за 15 минути

Ако сте в очакване на посетители, които в последния миг са ви споделили, че ще наминат, няма за какво да изпадате в суматоха. Всяка една стопанка може да излезе от обстановката, приготвяйки това ужасно руло със сладко.

Не единствено, че ще впечатлите приятелите си, само че даже ще пожелаят да им сложите от вкусотията за у дома.

Рулото е меко, тънко, ефирно и топящо се в устата. Докато го похапваме, ни полазват приятни мемоари от детството и тези моменти, в които баба или мама усърдно следяха рецептата, с цел да не пропуснат някой главен съставен елемент.
Най-вкусното руло със сладко, готово за 15 минути Ето какви артикули би трябвало да имате пред себе си:
• Брашно – 55 грама;

• Захар – 55 грама;

• Щипка сол;

• Бакпулвер – 2 ч.л. ;

• Яйца – 2 бр.;

• Няколко лъжици сладко по избор;
 Сладко и нежно руло с крем Сладко и нежно руло с крем
Сладко, вкусно и без потребност от мотив - това меко руло с крем ще задоволи всеки придирчив усет. Бисквитена торта с домашно сладко, ко...

• Пудра захар за поръсване.
Как се подготвя вкусното руло от нашето детство?
Най-напред започнете със смесването на първите 4 съставки от листата. Едва по-късно можете да добавите и яйцата към тях. Разбийте продуктите, тъй че да се получи еднородна примес.

Пригответе си тавичка, авансово покрита с хартия за печене. Можете да капнете малко олио върху нея, с цел да се подсигурите и да избегнете залепването на блата по време на печене.

Разпределете сместа, която към този момент сте приготвили. Постарайте се тя да покрива отмерено повърхността на тавата, тъй че най-после рулото да бъде добре изпечено.
 СУПЕР елементарно бананово руло без никакво печене! СУПЕР елементарно бананово руло без никакво печене!
Вкусно, елементарно и леко руло с банан, което ще зарадва цялото семейство! Пробвате ли тази рецепта за бабино РУЛО, в никакъв случай повече няма да година..

Наблюдавайте непрестанно какво се случва във фурната. Обикновено приготвянето на блата лишава не повече от 5-6 минути.

Докато блатът се пече, поставете касерола на котлона и в нея сложете сладкото да се загрява. Както споменахме и нагоре, можете да ползвате сладко по желание. Имайте поради обаче, че ягодовото е най-хубавият вид.

Време е да разпределите сладкото върху изпечената основа за рулото. Размажете го върху едната страна на блата и започнете да увивате.

Задължително поръсете щедро с пудра захар и оставете да се охлади, преди да сервирате. Това е един приказен десерт, който всяка стопанка би трябвало да умее да подготвя.

Да ви е сладко!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР