Ако сте в една компания с момче, което ви признае,

...
Ако сте в една компания с момче, което ви признае,
Коментари Харесай

10 неща, които да не правите, ако не отговаряте на чувствата му

Ако сте в една компания с момче, което ви признае, че ви харесва, става деликатна обстановка и възприятията му сигурно могат да бъдат засегнати. Да търсиш момче за другарство към този момент е сложна задача. Не я усложнявайте още повече, като попадате в тези постоянно срещани клопки, които могат в допълнение да усложнят обстановката. Често сте чували изразът, че сред мъж и жена не може да има другарство, тъй като рано или късно се зараждат усеща. Те могат да бъдат единствено в една посока и тогава може да се получи проблем.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ако усетите, че ваш непосредствен ви харесва, то би трябвало да помислите за възприятията му, с цел да не го нараните, в случай че не изпитвате същото. Ето какво да извършите в тази обстановка:

Не го игнорирайте

Внезапното спиране на всякаква връзка или „ призрачното “ държание може да накара другия човек да се почувства комплициран и да нараните възприятията му. Това е форма на прочувствено отбягване, която може да изостри тревогата и да повреди самочувствието. Може да се почувствате необичайно да говорите с него след неловкия диалог за това дали можете да си останете другари, само че това напрежение ще изчезне, в случай че сте задоволително смели, с цел да го преодолеете.

Да се извинявате прекомерно доста

 усеща които мъжът изпитва преди да се влюби да не вършиме, в случай че не отговаряте на възприятията му

Въпреки че е значимо да сте съпричастни, с цел да не нараните възприятията му, прекомерното опрощение може да утежни обстановката. То може да накара другия човек да се усеща като задължение или проблем, което може да навреди на самооценката и възприятията му. Психологията сочи, че несъразмерните извинения могат да изместят фокуса от техните мисли към ръководството на вашите, което не е потребно в този сюжет.

Даване на смесени сигнали

Ужасно е, само че неведнъж, откакто разберем за интереса на някого към нас, си играем с страстите и възприятията му, без значение дали съзнателно, или не. Когато сте пияни и се нуждаете от повишение на егото, не го целувайте, тъй като знаете, че той ще ви отвърне, и не го прегръщайте, тъй като знаете, че няма да ви каже да се махнете от него. Придържайте се към това, което сте споделили – той не ви интересува, в случай че несъмнено, това в действителност е по този начин.

Омаловажаване на възприятията му

 имаш усеща да не вършиме, в случай че не отговаряте на възприятията му

Омаловажаването на възприятията на приятеля ви или на смисъла на признанието му може да бъде мъчително. Важно е да признаете смелостта му и дълбочината на страстите му. Ако се преструвате, че възприятията му към вас не са толкоз съществени, няма да накарате казуса да изчезне – единствено ще накърните самочувствието му и ще го накарате да се усеща отритнат и нечут.

 

Прибързване на диалога

Прибързаният метод към диалога за другарската зона може да наподобява неоткровен или високомерен. Важно е да дадете на диалога времето и сериозността, които заслужава. Така възприятията му може да е бъдат засегнати.

Публично разискване на обстановката

Обсъждането на детайлностите за това по какъв начин сте се сприятелили с момчето с други хора, изключително обществено или в границите на вашия обществен кръг, може да бъде смущаващо и неуважително. То може също по този начин да докара до възприятие на изменничество и да накърни доверието. Обсъждането на детайлностите от смелото му самопризнание може да раздра другарството, което преди малко сте дали обещание да запазите живо. Чувствата му ще бъдат засегнати и може би връщане обратно да няма.

Даване на обещания, които не можете да извършите

Избягвайте да давате обещания за бъдещето на връзката ви, за които не сте сигурни, че можете да спазите. Това може да сътвори подправени упования и да докара до отчаяние. Ако знаете, че той не е индивидът, с който желаете да се срещате, не подхранвайте вярата му, че един ден може да измененията мнението си. Бъдете решителни и твърди в избора си, колкото и мъчно да ви е.

Фокусиране единствено върху вашия комфорт

 Как да накарате половинката ви да се усеща по-сигурна във връзката ви да не вършиме, в случай че не отговаряте на възприятията му

Въпреки че е значимо да управлявате личните си страсти, фокусирането само върху вашия комфорт може да наподобява егоцентрично. Балансът е от основно значение при отчитането на възприятията и на двете страни. Да се влюбиш в другар си е мъчно, а на всичкото от горната страна в този момент той е изправена пред отменяне. Бъдете съпричастни към това и се уверете, че вършиме каквото можете – в границите на рационалното – с цел да го накарате да се почувства по-добре.

Използване на клишета като опрощение

Казвали сме го и преди, само че си коства да го напомним. Избягвайте да употребявате клишета като „ Не си отговорен ти, а аз “, защото те могат да наподобяват неискрени и пренебрежителни. Тези изречения могат да омаловажат възприятията на другия човек и да създадат диалога неопределен.

Пренебрегване на следствията

След диалога не подценявайте измененията в другарството ви и възприятията му. Бъдете деликатни и уважавайте новата динамичност, като спрете да му споделяте детайлности за любовния си живот, в случай че сте го правели постоянно преди. Игнорирането на следствията може да докара до комплициране и дискомфорт и ще направи по-вероятно да изпращате смесени сигнали. Ако наподобява, че приятелят ви изпитва усложнения с другарството след отхвърлянето, предложете спиране на другарството. Възможно е той да се нуждае от време, с цел да се оправи с възприятията си, преди да продължите другарството, и това е обикновено.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР