Ако сте уморени от вечния глад и неудовлетворени от кантара,

...
Ако сте уморени от вечния глад и неудовлетворени от кантара,
Коментари Харесай

10 хитри трика да ядете по-малко и да не чувствате глад

Ако сте изтощени от безконечния апетит и неудовлетворени от кантара, време е за смяна!

Ето 10 хитри трика, които ще ви оказват помощ да преборите апетита и да ядете по-малко:

1. Водата е ваш другар: Започнете всяко хранене с чаша вода, с цел да заситите стомаха си и да намалите възприятието на апетит.

2. Силата на протеина: Достатъчното количество протеин в менюто ви ще ви държи сити по-дълго и ще ви защищити от нездравословните изкушения. Месо, яйца, риба – включете ги в храната си!

3. Зеленчуци за задоволеност: Добавете зеленчуци към всяко хранене. Те са нискокалорични, богати на фибри и ще ви оказват помощ да се чувствате засити.

4. Правилните въглехидрати: Не се опасявайте от тях, само че избирайте рационално. Пълнозърнестите храни са богати на фибри и ще ви заредят с сила за по-дълго.

5. Дългото дъвчене: Дъвчете храната си постепенно и осъзнато. Това ще ви помогне да се насладите на усета и да избегнете преяждането.

6. Супа за начало: Започнете храненето си с порция чорба. Така ще намалите апетита си и ще консумирате по-малко калории.

7. Внимавайте на бюфета: Не се изкушавайте от изобилието от храна. Избирайте деликатно и се фокусирайте върху здравословните разновидности.

8. Визуална приятност: Сервирайте храната си в красиви чинии с контрастни цветове. Така ще ядете по-бавно и ще се наслаждавате на усета.

9. Спокойствие и наслаждение: Отделете време за хранене, дъвчете постепенно и се наслаждавайте на храната си в спокойна атмосфера.

10. Сила на волята: Не се отхвърляйте! Промяната на питателните привички изисква време и неизменност. Бъдете търпеливи и ще видите резултатите!

Запомнете: Здравословното намаляване не е недояждане, а уравновесен метод към храненето. С тези 10 хитри трика ще можете да контролирате апетита си, да се храните по-здравословно и да се радвате на мечтаната фигура!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР