Масово се изкупуват къщи в планината, а в село Кирово

...
Масово се изкупуват къщи в планината, а в село Кирово
Коментари Харесай

Цените хвръкнаха: Искат 300 хил. евро за двуетажна къща в пл...

Масово се изкупуват къщи в планината, а в село Кирово даже се продава селското учебно заведение, префасонирано на първокласен имот 

300 000 евро е най-скъпата къща, която се продава в населено място в Странджа планина. Населеното място е Велика, а за къщата е указано, че е двуетажна, с гледка към Странджа и морето, с барбекю, оповестява " Труд ".

Има ъгъл за отдих с камина и студио, а на втория етаж три спални с балкони. Плажовете на Лозенец са на 4 км от селцето. Втората най-скъпа къща в сърцето на Странджа е 260 000 евро - в люлката на нестинарството Бродилово. Селото е на 17 км от морските плажове и е с изключителна природа, а скъпият парцел е с пет спални и с пет бани. В двора има също барбекю.

Сред селата в Странджа, къщите оповестени за пласиране са малко, в някои като китното Голямо Буково и Кости, да вземем за пример, няма парцели, с които притежателите желаят да се разделят. Така е и в Граматиково, и в село Вършило и в Бръшлян- селото, с извънредно красиви къщи.

За 20 500 евро може да се откри къща от 100 квадрата с двор 200 квадрата отново в Бродилово, за 17 500 евро може да се откри къща в Българи, също люлка на нестинарството. За този парцел е указано, че постройката е “стара, само че здрава ”. В Индже Воевода, се продава къща за 82 000 евро - 200 квадрата с двор от 680 квадрата, а най-евтината къща в цяла Странджа е в Зидарово, само че е за огромен ремонт. Тя се предлага против 7300 евро и е 106 квадрата.

В село Кирово, се продава селското учебно заведение, което е префасонирано на първокласен парцел с цена 125 000 евро.

“Търсенето на селски парцели продължава, само че доста зависи от положението им. Няма авантюристи, които да са подготвени на огромни поправки. Търсят се къщи, при парцелите кандидат-купувачите са малко ”, разясняват брокери.

“Интерес има от две години насам и мисля, че ще продължи. Имотите са доста разнообразни. Търсенето се обуславя се от селото и желанията и желанията на купувача ”, сподели старши брокер Павел Павлов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР