Ако сте суеверен човек, самото споменаване на петък 13-ти вероятно

...
Ако сте суеверен човек, самото споменаване на петък 13-ти вероятно
Коментари Харесай

Зодиите, които ще усетят най-силно тъмната енергия на петък 13-и

Ако сте религиозен човек, самото споменаване на петък 13-ти евентуално ще провокира тръпки у вас. Когато най-сетне дойде, може даже да реагирате, като отмените всичките си проекти и се скриете под завивките до края на деня. Въпреки че петък 13-и няма значение в астрологията, има какво да се каже за метода, по който тази дата има толкоз огромна власт над света. Независимо дали се подготвяте за неприятен шанс или избирате да игнорирате отрицателната му известност, този петък 13-и ще бъде в действителност неприятен за четири зодиакални знака.

Като оставим настрани суеверията, идният петък 13-и се случва в разгара на пикантна астрологична сила. , което може да докара до някои неуместни диалози и объркващи взаимоотношения. Въпреки че може да е изкушаващо да излеете сърцето си, не забравяйте, че отварянето на кутията на Пандора не постоянно си коства.
 image2_16x9.png Сезонът на Телеца носи креативност и положителна сила: какво да очаквате съгласно зодията На фокус
Петък 13-и ще се случи също по този начин по време на сезона на затъмненията, което постоянно е интензивно и трагично прекарване. На 16 май лунното затъмнение на кървавата Луна ще изгрее в примамливия и завладяващ Скорпион, което може да хвърли светлина върху някои тъмни и изкривени мечти. Въпреки че тази Луна е след няколко дни, въпреки всичко ще усетите топлината на пристрастеността ѝ, предизвикваща същинска стихия в петък 13-и.

Ето кои зодии би трябвало да стискат палци и да са готови за идния петък 13-и:
 Зодиите, които ще усетят най-силно отрицателното въздействие на петък 13-и  Зодиите, които ще усетят най-силно отрицателното въздействие на петък 13-и  Зодиите, които ще усетят най-силно отрицателното въздействие на петък 13-и  Зодиите, които ще усетят най-силно отрицателното въздействие на петък 13-и
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР