Ако сте решили за вечеря или обяд да приготвите вкусни

...
Ако сте решили за вечеря или обяд да приготвите вкусни
Коментари Харесай

Този гъбен сос е идеален за всякакви пържоли

Ако сте решили за вечеря или обяд да приготвите вкусни свинки пържолки, само че към момента се чудите с какво да ги гарнирате, предлагаме ви да прочетете рецептата за необикновено апетитен гъбен сос, който сигурно ще се трансформира в обичан на цялото ви семейство.
Ето и какви артикули ще са ви нужни, с цел да го приготвите:
• гъби - 500 г;

• масло - 60 г;

• прясно мляко - 1 1/2 ч.ч.;
Домашният сос с прясно мляко, който измести всички останали
Днес ще ви предложим един несравнимо апетитен домакински сос с прясно мляко, който се явява като съвършената опция на майонезата, заку...
Прочети повече
• сол;

• черен пипер.
Начин на подготвяне:
Най-напред се заемете с почистването на гъбите. Нарежете ги на филийки и ги оставете да се задушат в подсолена вода, до момента в който не стартират да омекват.

Когато това се случи, отсипете половината от бульона и започнете да ги пасирате. Не е желателно да пасирате до гладка консистенция. Оставете няколко по-едри гъбки. След това може да преминете към запържването на брашното.

Брашното се запържва в малко разтопено масло и се бърка непрестанно, тъй че да не загори.
Бърз домакински сос с прясно мляко!
Този бърз и апетитен домакински сос с прясно мляко и лимон е страхотна опция на майонезата от магазина. За него ще ви би трябвало пасатор,...
Прочети повече
Когато се запържи, се прибавят към него пасираните към този момент гъби. Отново се разбърква и най-после се прибавя и прясното мляко.

Сосът се държи на котлона, до момента в който не стартира да се сгъстява. Накрая се овкусява със сол и черен пипер на усет.

Този необикновено апетитен гъбен сос е съвършен за всевъзможни пържолки. Задължително го пробвайте и няма да съжалявате.

Добър вкус!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР