Ако сте решили почивката ви тази година да е някъде,

...
Ако сте решили почивката ви тази година да е някъде,
Коментари Харесай

10-те най-лоши дестинации за почивка

Ако сте решили почивката ви тази година да е някъде, където в никакъв случай не сте били, бъдете извънредно деликатни – има местата на планетата, които сигурно би трябвало да бъдат избягвани.

На база на равнището на престъпността, рейтинга на локалните управляващи и статистическите данни по отношение на непорочност уеб сайтът buyagift.com събра на едно място дестинациите, които е по-добре да изключите от листата си с възможни благоприятни условия за отмора през задаващите се летни месеци.

За страдание със своите 3234 обири на транспортни средства, 141 убийства и 2462 грабежа, квартал Столипиново в Пловдив бе разгласен за най-лошото място за отмора в света. Ето и останалите в класацията.

1. Столипиново, Пловдив, България
Пловдивският квартал Столипиново е най-популярният ромски квартал на Балканите. Тук можете да станете очевидци на това по какъв начин отпадъците се изхвърлят непосредствено от балкона на жилището върху големи диги, оформящи постсоциалистическата „ фиеста “, измежду която оцеляват жителите на квартала.

2. Богота, Колумбия
Легендите за престъпността на в Богота дават някаква визия за какво градът е в тази ранглиста. В средата на 90-те години на предишния век Богота бе един от градовете с най-голяма престъпност в света. Колумбия пък към момента е на номер 8 по брой убийства годишно.

3. Голяново, Москва, Русия
В московския регион Голяново съветската мафия има съществено наличие. Ако може да се даде съвет за оцеляване в Голяново, то той бил „ Не попадай там “. Иначе главата наведена, качулката схлупена до очите и сигурна, бърза походка.

4. Ферентари, Букурещ, Румъния
Разбити улици, воня на отпадъци и зли кучета оформят тук пейзажа пейзажа в жанр „ долнокачествен филм на ужасите “. Добре пристигнали във Ферентари! Румънската столица, която с горделивост се назовава Малкия Париж, има своите тъмни места, на които не е добра концепция да попадне човек.

5. Хуарес сити, Чихуахуа, Мексико
Районът Хуарес сити в град Чихуахуа има полицейско ръководство, в което за последните няколко години за уволнени 800 чиновници поради корупция. Картелите безусловно владеят града. Явно Хуарес сити по всякакъв начин се пробва да си възвърне първото място измежду градовете с най-голяма престъпност.

6. Байуотър, Ню Орлиънс, Съединени американски щати
Добре пристигнали в Байуотър, ситуиран на чудесно място – сред река Мисисипи и St Claude Avenue. В сърцето на Ню Орлианс, Байуотър е място на тъмни покупко-продажби с опиати – кокаин и хероин, проституция и искрено принуждение.

7. Камден, Ню Джърси, Съединени американски щати
Кварталът на Ню Джърси се употребява със славата на мястото с най-висока престъпност в Съединени американски щати за 2012 година със своите 2 566 закононарушения на всеки 100 хиляди души. Общо това надвишава с 560% общия % на принуждение в цялата страна.

8. Дъ Кейп Флатс, Кейп Таун, ЮАР
Дъ Кейп Флатс се намира югоизточно от централния бизнес регион на Кейп Таун. Изгонените от апъртейда неуместни за държавното управление хора живеят тук. Ширещата се престъпност е единствено част от визитката на този квартал.

9. Детройт, Мичиган, Съединени американски щати
Моторният град е кадърен да подлуди всеки. Достатъчно е човек да види единствено равнищата на престъпност в града и ще се съгласи без да се замисля. Организирана престъпност, неорганизирани вандали и елементарни хулигани, които просто по този начин си претърпяват – всички те намират място в най-стария град на Средния Запад в Америка.

10. Хребендова, Братислава, Словакия
Ромското гето на словашката столица Братислава би могло да бъде идеално разказано с думи като „ бедност “, „ обезсърчение “, „ беднотия “, „ престъпност “ и „ нечистотия “. Удивително е, че някой може да живее на сходно място. Задължителен аксесоар за Хребендова са гумените ботуши!

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР