Ако сте от хората, за които телевизионните забавления са ежедневие,

...
Ако сте от хората, за които телевизионните забавления са ежедневие,
Коментари Харесай

Топ 6 нови сериала за 2017: вижте кои са и защо не трябва да ги пропускате!

Ако сте от хората, за които телевизионните занимания са всекидневие, несъмнено сте на " ти " със стрийминг услугите, предлагащи от ден на ден от тях всеки ден. Да, живеем в ерата на сериалите – те господстват над публиката с все по-интригуващи истории, по-богата продукция, по-обаятелни герои и сюжети. Но кои от сериалите, излезли през последната година, заслужават вашето внимание? От списание HiComm са се постарали да подберат точно тези, за които всеки ще признае, че са невероятни достижения в постановка и актьорска игра. А вашата роля е тази на същинско жури, определящо кои от тях са най-изпъкващите в тълпата ". На glasuvai.hicomm.bg , можете да дадете вашият глас, а той може да ви донесе голям и прелестен 55-инчов тв приемник Philips OLED 4K. Ето кои дебютанти чакат вашето мнение!



" История на прислужницата " (The Handmaid’s Tale)



Романът на Маргарет Атууд оживява на дребния екран по необикновен метод и ни вкарва право в света на едно сковано в антиутопия общество. Там човешките права съвсем не съществуват за различен, с изключение на за мъжете – дамите нямат право на обучение или мнение, а дребното от тях, които към момента са плодовити, са принуждавани да забременяват и раждат по извънредно нечовечен метод. Сериалът демонстрира какво би се случило, в случай че религиозни екстремисти завземат властта и го прави по вцепеняващ метод. А сред ужасяващите картини се процеждат храброст, човечност и тук-таме обич... Не пропускайте първи сезон на " История на прислужницата ", който е същински настоящ, въпреки и пресилен, взор върху съвремието ни.

" Големи дребни неистини " (Big Little Lies)



Първи сезон на този сериал беше едвам седем епизода, само че всеки от тях се разпростира като личен дребен свят, приковаващ вниманието от първата до последната минута. Едно същинско събитие на ефирен екран – тайнственост, драма и добре скрита и завоалирана комедия се преплитат по този начин, че да ви доведат до внушаемост. Истински ще се впечатлите от играта на прелестния звезден състав, измежду които са Никол Кидман, Шайлин Удли, Рийс Удърспуун, Александър Скарсгард, Зоуи Кравиц и Лора Дърн. И не забравяйте, че нищо не е такова, каквото наподобява!

" Короната " (The Crown)



Ако се чудите кой се крие под короната на най-дълговластвалия монарх на Англия, с " Короната " ще се доближите доста повече до отговора. Животът на Елизабет II е подложен под лупа и нито една детайлност няма да бъде пропусната в този прелестен дебютен сериал, който сигурно е ужасно достижение. Той ще ви води в дълбините на Бъкингамския замък, ще ви разноски из някои от най-значимите събития в британската модерна история и ще адресира всички клюки, които постоянно са обграждали кралица Елизабет – която с изключение на всичко друго е и брачна половинка, щерка и майка, балансираща властта и отговорностите на правоприемник на короната със своята същина.

" Стар Трек: Откритие " (Star Trek: Discovery)



Преди капитан Кърк беше Майкъл Бърнам. Тя (да, тя) обаче се отличава от него по няколко неща: не е тъкмо капитан, има много проблеми в професионален проект и е осиновена сестра на Спок, отгледана от вулканци, а това много затруднява обществения й живот. " Откритие " е напълно нов разказ за вселената на " Стар Трек ", само че повече от всеки път си заслужава да му отделите време. Защото новото и остарялото се преплитат по този начин изобретателно, че да ви дадат една същинска бъдеща класика. А в случай че и вие мислите по този начин, покажете го на glasuvai.hicomm.bg .

" Легион " (Legion)



Кой е Дейвид Хелър и за какво е в лудницата? С това започва сериалът на Marvel, който не би трябвало да пропускате. Един от най-интересните комикс герои оживява за вас по метод, който няма да забравите и до момента в който той открива себе си, вие пък откривате за какво това е един от най-поглъщащите сериали за тази година. Ще влезете в света на мутантите, които, по разбираеми аргументи, са новобранци в обществото, а самият Дейвид, който, по една случайност е наследник на професор Х, има какво да ви покаже... Не отлагайте повече, а се насладете на " Легион "!

" Американски богове " (American Gods)



Дори да сте се колебали по отношение на тази екранизация по творба на Нийл Геймън, ние ще ви кажем, че няма причина за това! Браян Фулър и Майкъл Грийн са се справили съвършено с отвеждането на " Американски богове " на дребен екран и ви карат да се влюбите в основния воин, Шадоу Муун. Муун, преди малко изгубил жена си, се впуска в премеждие, което самият той не схваща и което включва някои изключително съидейници... които не са тъкмо хора. Ще забележим борбата сред старите и нови богове на Америка и ще разберем защо се борят те по един в действителност завладяващ и мощен метод.

Това са най-хитовите и положителни дебютни сериали на тази година, само че както казахме, с изключение на голямо наслаждение за сетивата, те ви дават и освен това: късмет да се включите в конкуренцията на списание HiComm за 55-инчов 4K OLED тв приемник Philips, на който да ги гледате след това. Станете тези, от чийто глас зависи класирането – а гласуването и премията ви чакат на glasuvai.hicomm.bg !
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР