Ако сте от дълго време с партньора си, вероятно се

...
Ако сте от дълго време с партньора си, вероятно се
Коментари Харесай

Как да го подтикнете да ви предложи брак

Ако сте отдавна с колегата си, евентуално се чудите по кое време той ще ви предложи брак. Може обаче той към момента да не е подготвен за това или просто да не знае по какъв начин да подходи, а да му кажете непосредствено за това от време на време може да убие романтиката в този другояче специфичен миг. Затова би трябвало да деянията малко досетливост.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето по какъв начин с самообладание и поредност да покажете на половинката си, че вие сте индивидът за него и той самичък да изиска да ви предложи брак:

Бъдете там за него

Когато един мъж обича някого, всичко, което желае, е сътрудникът му да бъде до него в сложни и тежки моменти. Кажете му, че го обичате и че без значение от всичко, той постоянно ви е подкрепял. Подкрепяйте го, давайте му ухо, когато желае да поговорите, и оценявайте дребните жестове, които прави за вас. По този метод ще укрепите вярата му в силата на любовта и това може да сбъдне желанието ви той да ви предложи брак.

 предложи брак Как да го подтикнете да ви предложи брак

Бъдете добър слушател

Понякога мъжете се пробват да дават и фини подмятания за какво не им харесва мисълта за брак. Може би се опасяват от отговорностите, които идват дружно с него, или може би не са сигурни дали желаете същото. Ако вашият мъж се пробва да ви приказва за своите страхове и неустановеност, поговорете с него, като държите настрани всяко наказание. Осъществявайте дейна връзка с него и изслушвайте всичко, което има да каже. Това може да ви помогне да разберете за какво не желае да ви предложи брак и може да ви помогне да планирате по-нататъшни дейности, с цел да го накарате да повярва в брачната институция.

Изградете връзка със фамилията му

Бракът не е единствено съюз сред двама души, само че и съюз сред две фамилии. Всеки от нас високо цени фамилиите си в сърцето си – тъй че, с цел да накарате мъжа си да ви предложи брак, започнете да изграждате сладка и същинска връзка с членовете на фамилията му. Запознайте се с околните му, говорете си или ги поканете у вас – сближете се с тях, с цел да покажете на мъжа си, че с цялото си сърце инвестирате във връзката и че фамилията е ваш приоритет. След като фамилията му ви опознае, може да го помоли да падне на колене и да ви предложи брак.

 предложи брак Как да го подтикнете да ви предложи брак

Обърнете внимание на себе си

Когато влезем във връзка, всичко е обвързвано с „ нас “, а не с „ мен “. Много пъти сме толкоз заети да се грижим за колегата си, че забравяме да дадем приоритет на себе си и на своите потребности. Няма значение дали се срещате от месеци или от години – не спирайте да се грижите за себе си. Под това нямаме поради, че би трябвало постоянно да носите доста грим или фешън облекла. Но не се правете на прекомерно „ комфортни “, а се хранете здравословно, спортувайте и се концентрирайте върху задачите си, с цел да запазите съблазънта на мъжа. Това също по този начин ще покаже, че отвън връзката имате собствен личен живот и сте самостоятелни във всяко едно отношение. А повярвайте ни, да си самостоятелен е линия, която постоянно се прави оценка.

Планирайте пътешестване с него

В забързаното ни всекидневие доста пъти сме затрупани с толкоз доста действия, че не ни остава време да мислим за нищо друго с изключение на за работа. Ако усещате, че мъжът ви има съществено отношение към вас, само че не е в положение да мисли да ви предложи брак поради натоварения график, знайте, че е време да разчупите монотонността и да планирате изненадващо пътешестване, с цел да се отпуснете. Можете да отидете на място, което той е възнамерявал да посети, или да предизвикате романтика, като посетите място, на което сте отишли за първи път като двойка. Красивите пейзажи, ситуацията и дългите диалози, когато двамата сте сами, ще върнат искрата във връзката ви и може да го накарат да ви предложи брак.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР