Ако сте мераклия палавата манекенка да освети с присъствието си

...
Ако сте мераклия палавата манекенка да освети с присъствието си
Коментари Харесай

Русата Златка струва 5 бона

Ако сте мераклия палавата манекенка да освети с наличието си като водеща ваш ваучър или светско събитие, към този момент ще би трябвало да извадите 5000 лв., с цел да радвате очите на приятелите си с нежните ѝ форми, изключително за такава като Златка Райкова.

„ Доскоро 32-годишната русокоска искаше по 2 бона хонорар за присъединяване. Откакто обаче взе участие в риалитито Като две капки вода и стана супер известна, цената ѝ скочи. Сега крепко се е надула, за по-малко от 5 „ хилки” не ще да си мръдне апетитното дупе”. Това е цената, в случай че тя е водеща на купона, в случай че просто държите да е измежду навалицата, ще ви коства „ само” 3000 лева”, разкри близка на Русата Златка пред Таблоид.

Оказа се, че с изключение на парите от баровци, хитрушата прави сериозен кеш по още няколко пера, измежду които най-важни са присъединяване в така наречен „ скрити реклами” и личната ѝ фешън линия. Прикритата реклама нормално ни пробутва разграничи козметични артикули, с които Русата Златка сякаш почтено се маже, до момента в който припича апетитното си тяло край басейна.

От фотосите на секс бомбата в обществените мрежи се вижда по какъв начин хубавицата самоуверено загатва силиконовите си прелести, до момента в който в едната ръка държи следващата химия, с която „ кожата ми се усеща отлично”. За да се уредите Златка да обладава с ръце тъкмо марката, на която сте вносител или производител, цената е 300 лв. за всеки пост, на който тя театралничи с продукта.

Модната ѝ марка пък се радва на порядъчен интерес от начинаещи златотърсачки, които считат, че с етикет Zlatka Raykova на гърба ще пожънат нечуван триумф измежду към момента незаетите мамини синчета с безкрайна кредитна линия.

Струйка от паричния поток, който всекидневно влиза по сметките на Златка Райкова, неотдавна бе осребрен в чисто ново жилище за 100 000 евро. Според информацията баровският дом на съблазнителката се намира на входа на софийското с. Ивавяне, край Банкя. В същата постройка съседка на Златка е певицата Елена Брусарска, като скоро във ВИП кооперацията се очаквало да се нанесат и други звезди.

За обзавеждането на жилището блондито употребило услугите на интериорен дизайнер. Дневната в лъскавия дом е разграничена на три зони – кухненски ъгъл, столова и всекидневна с мека мебел. Според очевидци даже в общите елементи на комплекса са конфигурирани бутикови мебели, на които съкооператорите могат да си вършат срещи.

Коридорите на постройката пък са изрисувани със фрески с африкански претекстове. В комплекса има частен парк и пазач, който да следи за влизащите и излизащите от ВИП зданието.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР