Ако сте любители на приключенски и екстремни филми, очакваме Ви

...
Ако сте любители на приключенски и екстремни филми, очакваме Ви
Коментари Харесай

„Лятна филмомания под звездите 2022″

Ако сте фенове на авантюристичен и рискови филми, чакаме Ви на „ Лятна филмомания под звездите “ на 21, 22 и 23 юли – най-хубавото от Банско Филм Фест. И тази година ще Ви пренесем под звездното небе на Банско и Пирин планина, с цел да се докоснете до най-хубавото от международното рисково, планинарско кино с филми за храброст, другарство и взаимност, снимани на едни от най-трудно наличните и отдалечени места на нашата Планета.

Всички посетители на Банско ще се насладят на кино маратон в три кино вечери под звездите и ще могат да се допрян до най-хубавото от международното кино с 8 кино лентата от Австрия, Испания, Словакия, България, Австралия, Полша, Белгия и други Ще пътуваме от Хималаите до Патагония, от Алпите до река Ганг в Индия, ще забележим и 5 коренни дами от Боливия и тяхната фантазия да изкачат най – високата планина в Южна Америка, ще разберем какъв брой са свещени планините за непалците и допустимо ли е да се спуснеш със ски от осемхилядник?

Лентите в програмата на „ Лятна филмомания под звездите 2022″ показват още доста неповторими фрагменти и герои – най-известните приключенци в света!

Прожекциите започват в 21.00 часа на площад „ Никола Вапцаров “, град Банско,вход свободен.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР