Ако сте гледали филма Топ Гън“, със сигурност си спомняте

...
Ако сте гледали филма Топ Гън“, със сигурност си спомняте
Коментари Харесай

Живот по-лош от ада! Изнасилване, наркотици, алкохол – най-красивата жена в Холивуд стигна дъното, едва ли някой я разпознава (СНИМКИ)

Ако сте гледали кино лентата „ Топ Гън “, сигурно си спомняте известната русокоска, изиграла ролята на инструктора Чарли, партньорката на Том Круз. С тази роля, както и с хубостта си, Кели Макгилис покори света и мнозина й предричаха сполучлива кариера, само че в действителност нещата в живота й потеглиха в друга посока.

 Топ Гън

 Топ Гън кадър

След „ Топ Гън “ тя става още по-търсена актриса в Холивуд, както и секс знак, само че след снимането на няколко кино лентата към 30-тата си година взема решение да се отдръпна от публичния живот.

По-късно се оказа, че тя не е издържала на медийния напън поради депресията, с която се бори, и паник офанзивите.

 Кели Макгилис

Актрисата рядко се появява на обществени места, а даже когато го прави, мнозина мъчно я разпознават, защото тя изцяло се е трансформирала. Бившият секссимвол е натрупала много непотребни килограми, а също така е отрязала разпознаваемата си дълга руса коса. От фотосите е видно, че за жалост от красивата й визия няма и следа .

„ Аз съм остаряла и дебела и наподобявам добре за възрастта си. “ Щастлива съм, че се усещам добре в кожата си даже на тази възраст, вместо да притурям значение на всички тези други неща “, сподели актрисата през 2019 година

 Кели Макгилис през днешния ден

Кели в действителност в никакъв случай не е желала да „ заплати холивудската цена “ на триумфа.

„ Знам, че външният ми тип е под упованията, само че не се съгласявах на интервенции и интервенции, с които да съм в крайник с по-младите си сътрудници “, сподели един път актрисата пред американски медии.

Междувременно Кели се дами два пъти, има две деца, а през 2009 година

призна пред света, че е лесбийка.

 Кели Макгилис

„ Приключих с мъжете. Животът е пътешестване, в което растеш и се свиваш. И в последна сметка се влюбваш в това, което си “, сподели тя в изявление.

След огромния триумф, който реализира в „ Топ Гън “, тя отвори бар, работи с наркомани и алкохолици, обучава млади артисти и приема функции в няколко нискобюджетни кино лентата.

 Кели Макгилис стара

Кели приключва драма в Джулиард през 1983 г. Преди международния триумф с Том Круз, тя е номинирана и за Златен глобус за кино лентата „ Свидетел “, в който взе участие с Харисън Форд. Зад актьорската кариера и огромния триумф на Кели в действителност стои плевел и сложен живот, който евентуално я е предиздвикал да спре в по-късните си години.

Тя се развежда с втория си брачен партньор през 2002 година, след което стартира да върви на психотерапия и възвръща провалената връзка с дъщерите си.

В изявление през 2009 година тя признава, че е лесбийка, а на идната година се дами за Мелания Лийс, която работи като сервитьорка в нейния бар.

Преди няколко години тя претърпя нахлуване в къщата си в Северна Каролина, когато апаш влезе в дома й и тогава актрисата за първи път призна, че това не е първата контузия в живота й.

Изнасилена е като тийнейджърка

„ След всяка от тези офанзиви се местех, мислейки, че ще мога да намеря безвредно място. Не. Сега имам ужасни посттравматични стресови разстройства и се пробвам всеки ден да се издигна от дълбините на депресията и отчаянието. Цялата тази болежка от предишното влезе в душeвността ми. Всичко, което в миналото съм желала, е да се усещам сигурна. Със сигурност в личния ви дом “, написа Кели във Facebook.

Заради изнасилванията тя цялостен живот се е борила с паник офанзиви, а известно време е била пристрастена и към алкохола и опиатите.

„ Пиех доста, прекалено много и не ядях нищо. Вечер ме беше боязън и с цел да преодолея страха пиех алкохол, признава тя в изявление.

Актрисата откри покой през 2009 година, когато беше трезва от осем години и възобнови връзката си с двете си дъщери, само че откри, че е лесбийка. Днес тя твърди, че в никакъв случай не би трансформирала живота, който живее, надалеч от публичното внимание и светлината на холивудските прожектори.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР