Ако смятате, че Cybertruck на Tesla изглежда странно и неудобно,

...
Ако смятате, че Cybertruck на Tesla изглежда странно и неудобно,
Коментари Харесай

Инженери на Tesla са намразили Cybertruck толкова много, че са започнали тайно да проектират алтернатива

Ако смятате, че Cybertruck на Tesla наподобява необичайно и неловко, не сте единствените. Очевидно някои чиновници на Tesla са мислели същото за електрическия пикап – с неговите остри ъгли, футуристичен контур и неуместно огромна чистачка на предното стъкло. Това гласи нов фрагмент от преди малко излязлата биографична книга на Уолтър Айзъксън за основния изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск.

Всъщност някои инженери в компанията толкоз доста са мразели Cybertruck, че са почнали да сформират скришен различен дизайн за Cybertruck през 2019 година

По-голямата част от хората в това студио го мразеха. Те споделяха: „ Не можеш да приказваш съществено. ” Не желаеха да имат нищо общо с това. Беше прекомерно необичайно.

Ръководителят на дизайна на Tesla Франц декор Холцхаузен, представен в книгата.

Но този дизайн явно по този начин и не е получил известност, тъй като футуристичната демонстрационна версия с тип на ризница, която Мъск показа през ноември 2019 година, много тъкмо се приближава до фабричния индустриален модел.

Той в последно време се вижда на фотоси, утвърдени от компанията, и на улицата.

„ Аз не върша фокус групи за такива неща “, е представен да споделя Мъск в книгата.

Киберколата е била измъчвана от проблеми, като да вземем за пример погрешно нареждане на вратите.

Но колкото и малоумен да ви се коства дизайнът на Cybertruck, това е съществено начинание за Мъск и Tesla. Те преследват доходоносния пазар на лекотоварни коли, доминиран от такива като Ford, чиято F-серия е най-популярният и най-продаваният автомобил в Съединени американски щати.

Ако Tesla се оправи, тъкмо когато щати като Калифорния постановат продажбата на транспортни средства с нулеви излъчвания до 2035 година, и сполучливо отнеме част от пазара от Ford, тогава това ще нарежда Tesla като главен авто производител за години напред.

Това е самоуверен ход, присъщ за Мъск, който предходната година купи обществената мрежа Twitter и я преименува на X.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР