Ако сме спрели да правим секс, това значи ли, че

...
Ако сме спрели да правим секс, това значи ли, че
Коментари Харесай

Има ли надежда, ако сме спрели да правим секс?

Ако сме спрели да вършим секс, това значи ли, че е пристигнал краят на една връзка?

Сред спомагателното количество стрес в последно време и дългото време, прекарано у дома при започване на годината, голям брой двойки се разделиха или утежниха връзките си. И по този начин, откакто всички чакаха, че през 2020 ще е годината, в която двойките ще вършат най-вече секс, се трансформира в годината, в която леглото охладня в доста спални.

Да, сексът е значима част от всяка връзка, и неналичието му може да ни накара да се питаме каква е повода. Но истината е, че не е значимо “защо ”, а би трябвало да мислим за “как ”. С дребни жестове и задоволително време и самообладание връзките ви още веднъж могат да се върнат по остарелия метод.

Започнете постепенно, без съответни упования

Почти невероятно е, след месеци без секс внезапно всичко да се промени въз основи. Опитвайте с дребни стъпки да му покажете, че към момента го желаете и че сте подготвени да поработите върху връзката си. Не насилвайте нещата и те сами ще се случат в един миг.

 Има ли вяра, в случай че сме спрели да вършим секс?

Усмихвайте се по-често

Мъжете обичат щастливите дами изключително в случай че те са повода зад тяхното благополучие. Когато той види, че към момента може да ви накара да се усмихнете и че всичко е в действителност наред, ще се усеща доста по-комфортно във връзката. Освен това, той евентуално се е влюбил в тъкмо тази усмивка в миналото.

Превърнете тематиката табу в естествена

Дори и да ви се коства необичайно на момента, диалогът с половинката за секса, няма потребност да бъде неприличен. Ако с него не говорите за тези неща, то с кого по-подходящ?

В случай че ви се коства прекомерно внезапно внезапно да заговорите за наличието на “50 нюанса сиво ”, започнете още веднъж с дребните неща. Кажете му напълно непринудено, че ви харесва по какъв начин наподобява в тази риза през днешния ден или просто го прегърнете без причина, тъй че да се стопи разстоянието  сред вас. След като всичко това стане обикновено още веднъж, може да опитате и с по-пикантните неща.

Направете си нова рутина

Нещо дребно може доста да помогне – започвайте всеки ден с “добро утро ” или закусвайте дружно заран. Дори единствено да го питате за деня му всеки ден ще послужи добра работа.

 Има ли вяра, в случай че сме спрели да вършим секс?

Прекарвайте по-малко време на телефона

Свикнали сме да го използваме през съвсем всяка секунда, само че по този начин постоянно забравяме да обърнем внимание на протичащото се към нас. Така и може да пренебрегнем хората, които обичаме. Затова, когато сте с половинката си, пробвайте да страните от обществените медии и се наслаждавайте на времето с него.

Покажете, че оценявате това, което прави

Ако е оказал помощ с нещо в къщата или даже просто ви е успокоил в миг, в който не ви е било добре, благодарете му и покажете, че оценявате това, което прави. Не подценявайте дребните неща и той ще оцени вашите старания също.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР