Ако служебните министри Кирил Петков и Асен Василев участват на

...
Ако служебните министри Кирил Петков и Асен Василев участват на
Коментари Харесай

Светослав Малинов: Петков и Василев изключително много разтревожиха ДПС

Ако служебните министри Кирил Петков и Асен Василев вземат участие на идните избори с някакъв собствен политически план, ще се разшири пространството, обвързвано с протестния избор, разяснява доцент Светослав Малинов, началник на катедра " Политология " в СУ " Св. Климент Охридски " и някогашен евродепутат от ДСБ/ЕНП.

" Предизборната акция към този момент стартира, само че с неточност в актуализацията на бюджета, обвързвана с пенсиите, която, както твърди общественият министър, прави бюджетът неосъществим. Предизборната обстановка е реалност и тя ще прелее в постоянната акция преди изборите. Жалко е, че последните стъпки на това Народно заседание са много комплицирани заради това ", сподели в сряда Малинов пред БНР.

По думите му е доста значимо да се види дефинитивно кои партии ще се явят на изборите за 47-и парламент и кои от тях имат късмет да преминат бариерата:

" В момента стават някакви нови разбърквания. Виждаме, че най-малката " Изправи се БГ! Ние идваме! " е пред разпад и може да се окаже отвън идващото Народно заседание ".

Според политолога предстоящият политически план на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев няма време да бъде регистриран преди идващия избор, има други способи за присъединяване в избори:
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР