Ако си мислите, че трансферите на футболисти са драматични, то

...
Ако си мислите, че трансферите на футболисти са драматични, то
Коментари Харесай

Йозил предложи да плаща заплатата на динозавъра на "Арсенал"

Ако си мислите, че прехвърлянията на футболисти са трагични, то очевидно не сте следили покупко-продажбите за... динозаври.

" Топчиозавър " -а на " Арсенал " най-вероятно ще остане в британския отбор, макар че беше показан като ново попълнение на " Севиля ". Просто се откри кой да покрива разноските за заплатата му.

Финансовата помощ ще пристигна от може би най-критикувания състезател на " артилеристите " - Месут Йозил. Именно той беше даван като образец, когато от клуба оповестиха, че ще съкратят индивида, който носи емблематичния костюм - Джери Куи. Йозил не е играл за " Арсенал " от юни насам, само че продължава да взима солидна заплата - 350 хиляди евро на седмица.
View this post on Instagram

A post shared by (@m10_official) on Oct 6, 2020 at 7:22am PDT

" Много се натъжих, че Джери Куи - нашият прочут и правилен амулет, който е значима част от клуба, ще бъде скъсен след 27 години работа. За това предлагам да оказа помощ на " Арсенал " и да заплащам цялостната заплата на огромното зелено дребосъче, до момента в който съм футболист на клуба. Така Джери ще може да продължи да работи това, което толкоз доста обича ", написа Йозил в обществените мрежи.

Съкращението на Куи, който е почитател на " Арсенал " и от 1963 година не е пропущал мач на отбора, беше подхванато като мярка за понижаване на разноските. Футболните клубове в Англия пострадаха финансово поради пандемията от ковид, която докара до пауза в шампионата през предишния сезон и мачове пред празни трибуни - мярка, която продължава и през актуалната акция.

В " Арсенал " към този момент редуцираха 50 индивида от личния състав. Ръководството посочи, че има желание да приключи взаимоотношенията си със зеления динозавър единствено до момента в който клубът успее да се стабилизира финансово.

Снимка: Getty Images

Въпреки това почитателите показаха много остро недоволството си от решението да се лишат от своя любим, който ги забавлява на всеки домашен мач от 1993 година насам.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР