Ако си мислите, че тайната на красотата се крие в

...
Ако си мислите, че тайната на красотата се крие в
Коментари Харесай

7 неща, които правят една жена красива

Ако си мислите, че тайната на хубостта се крие в козметичния ви несесер, ние ще ви кажем, че грешите.

Много са аргументите, които карат дамата да си мисли, че всичко се дължи на козметиката – поп културата, мнението на другите, медиите, които поддържат и постановат съденето на човек единствено по външния му тип.

Истината е обаче, че хубостта не излиза от гилзата на червилото или спиралата. Тя извира от душата. А ето кои са главните фактори, които преобразяват дамата като с магическа пръчка.

Нейната добрина

Жената със студено сърце може и да обича себе си, само че кой обича нея? Помислете дали в случай че дамата не е способна да има усеща към другите, другите ще имат усеща към нея. Независимо дали е майка, държанка, сътрудник или другарка, добротата и състрадателността са това, което споява връзките. Красотата на дамата, която обича себе си повече, в сравнение с обича другите, ще остане незабелязана. А дамата, която е способна да дава и да получава обич, е доста по-привлекателна.

Нейните пристрастености

Жена без пристрастеност и обичани занимания е скучна и сива. Да, правилно е, че е много мъчно за дамата да поспре за момент в забързаното си всекидневие и да отдели време на това, което в действителност я радва, само че в случай че подценява точно това, което носи наслада на сърцето й, значи води безстрастно, еднакво битие. От друга страна, дамата, която се отдава на пристрастеността си, каквато и да е тя, осъзнава, че животът е прекомерно скъп, с цел да минаваме през него без да му се насладим. Жената, която се любува на всичко, препоръчано й от живота, е тази жена, на която другите се възхищават.

Нейният разум

Всички знаем какъв брой известен е митът, че красивата жена не е интелигентна. Да, този стандарт осъжда дамата по два метода, тъй като от него произлиза и другото разбиране, че умните дами не са красиви. Жените обаче, които не отделят време да развиват мозъка си, са като писатели, които в никакъв случай не са чели книги. Да пренебрегнете интелекта е като крещите, че не вие би трябвало да разберете света, а светът би трябвало да разбере вас. Търсенето на знания и истини е освен привлекателно, само че и главно за съществуването ни. Познанието е мощ, а силата е секси.

Нейният обичащ заниманията дух

Трудно е да се забавлявате с отрицателни и затворени в себе си хора. Никой не обича потиснатите хора. И не, не споделяме, че би трябвало да кипите от сила във всеки един момент. Усещането за завършения и благодарността за всичко, което получавате в живота си, са привлекателни. Ако дамата не може да се отпусне задоволително, с цел да тръгне на спонтанна разходка с детето си, да вземем за пример, или да изпее обичаната си ария на всеослушание, кой ще изиска да ѝ прави компания.

Нейната непримиримост

Жената, която отхвърля да се съобщи, е изключително красива. Упоритостта, без значение дали е в кариерата, брака, здравето, е вдъхновяваща. Светът обича борбените натури. Но не разбирайте това неправилно. То не значи да държите всичко под надзор и да предизвиквате разногласия за това кой филм да гледате. Упоритостта не значи да контролирате и да не отстъпвате контрола на другите. Тя значи да вярвате, че животът не може да ви победи. Но да приемете и положителното, и неприятното, ви прави красива.

Нейната убеденост

Има тънка линия сред самохвалството и самоувереността. Да търсите хвалебствия, с цел да задоволите егото си, е не просто себично – то е грозно. Увереността не се отнася до това другите да ни виждат и да ни споделят какъв брой добре изглеждаме, приказваме, мислим или действаме. Увереността е дамата да се усеща горда по какъв начин наподобява, приказва, мисли и работи. Жената, която няма потребност от уверенията на другите, с цел да се усеща горда със себе си, е доста по-привлекателна от тази, която търси непознатото самопризнание.

Нейната сила

И всичко това, което казахме дотук, може да бъде систематизирано в едно качество на красивата жена – нейната сила. Жизнената жена постоянно е мечтана. Когато дамата следва своите фантазии, пристрастености и стремежи, развива интелекта си, настроена е авантюристичен и има вяра, че коства задоволително, тогава нейната сила ще бъде искрата, която ще възпламени всички и всичко около нея.

Денят се познава от вечерта

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР