Ако си мечтаем да бъдем на мястото на някоя от

...
Ако си мечтаем да бъдем на мястото на някоя от
Коментари Харесай

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън със забрана от кралицата

Ако си мечтаем да бъдем на мястото на някоя от херцогините, не трябва да забравяме, че привилегиите постоянно идват с двойно повече правила . А съпругите на принцовете Уилям и Хари доста добре знаят това от персонален опит.

Поредната възбрана във връзка с стила на дамите в кралския двор може да ни звучи странна, само че няма място за мнения. Просто Елизабет Втора по този начин е решила.

Тя по никакъв начин не обича сандалите на платформа . Въпреки че за доста дами те са комфортно решение за топлите дни, никоя дама от кралския двор не може да си разреши да обуе сходен модел, когато я чака среща с Елизабет Втора.

 Снимка 361458

Откакто стана избраница на принц Хари, Меган Маркъл не е засичана да носи сандали на платформа. За разлика от нея, Кейт Мидълтън си го разреши няколко пъти в последните години, само че постоянно в неофициална конюнктура и надалеч от неодобрителното око на кралицата.

За последно видяхме херцогинята на Кеймбридж с по този начин омразните на Елизабет Втора обувки по време на посещаване с децата на конни надбягвания. Мидълтън сподели какъв брой е пъргава с въпросните обувки , само че едва ли ще посмее да се опълчи на волята на кралицата, написа Daily Mail. А и, в случай че би трябвало да сме почтени, тези отворени обувки не отиват на изискана херцогиня.

 Дейвид Бекъм, Меган Маркъл и кралица Елизабет - ненадейно добра композиция
Дейвид Бекъм, Меган Маркъл и кралица Елизабет - ненадейно добра композиция

Какво ги събра

От позиция на удобството, Меган Маркъл си е решила казуса с един добре изпитан трик , назаем от холивудските звезди - един номер по-големи обувки на висок ток, с цел да се избегнат неприятните чувства от дългото носене.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР