Ако шоутата от миналия сезон бяха изцяло за обличане за

...
Ако шоутата от миналия сезон бяха изцяло за обличане за
Коментари Харесай

Когато фитнес залата е вашият моден подиум

Ако шоутата от предишния сезон бяха напълно за обличане за разходка в супермаркета (помислете си за суичъри с качулка и гащета, надничащи под разкопчани палта, à la Bridget Jones), то шоутата на SS24 предлагаха още стилни трикове за дамата в придвижване. Само че този път изглеждаше, че се връща от класа си по пилатес в неделя сутринта, носейки забрадка за спа.

В The Row моделите излизаха в желеобразни обувки и пухкави бели хотелски чехли, кърпи, прилежно пъхнати в вратовете на тренчкотите и хавлиени кашмирени халати, наметнати към раменете им. В Balenciaga също имаше маркови хотелски халати и пухкави чехли, до момента в който новодошлият в Белгия (и ученик на Balenciaga) Marie Adam-Leenaerdt предложи черен хавлиен халат с ярко розова забрадка за колан.

Chanel, в това време, разсъни блясъка край басейна на Villa Noailles в Hyères с сбирка, въодушевена от спортно облекло, включваща джапанки, бански костюми, атлетични комплекти близнаци и пелерини с плажни одеяла от туид. Той се връща към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР