Ако се налага, ще има рокади по дирекциите, увери вътрешният

...
Ако се налага, ще има рокади по дирекциите, увери вътрешният
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: МВР работи като добре смазана машина срещу купения вот

Ако се постанова, ще има рокади по дирекциите, увери вътрешният министър

„ След провеждането на няколко избора, Министерство на вътрешните работи има добре открит механизъм за противопоставяне на купения избор. Бих споделил, че министерството работи като смазана машина ”. Това сподели пред публицисти в Бургас вътрешният министър Иван Демерджиев.

„ Ще прибавим малко повече сила поради връщането на хартиената бюлетина. Очакваме по-голяма интензивност от хората, които желаят да манипулират вота с разнообразни незаконни практики ”, добави той. И изрично съобщи, че в случай че се постанова, ще има рокади по дирекциите.

" Няма предпоставки за мигрантска вълна от Турция след земетресенията ", добави още министърът на вътрешните работи.

" В момента Бургас не е сцена за гонене на мигранти. Ще създадем всичко допустимо това да продължи, освен в Бургас. Мигрантския напън е намалял ", изясни той.

" Много рядко полицията си разрешава да посегне на някого, без да е предизвикана или без да е атакуван служител на реда. Обикновено, служителят на реда отвръща, когато е атакуван. А хората би трябвало да знаят, че служителите на реда не са подобаващ на нахлуване, тъй като в последно време това чувство се загуби ", съобщи още вътрешният министър.

" Всеки служител на реда, който си разреши противообществени прояви, най-често бива арестуван от сътрудниците си. Случаите на зачестяват. Те би трябвало да се наблюдават деликатно, тъй като от време на време има доста значими нюанси, които се икономисват при поднасяне на случая ", добави той.

По думите му подобен е бил казусът в Плевен.

" Там, откакто се изгледат деликатно камерите, се вижда, че момчето напълно не е подходило безобидно към обстановката. До огромна степен е предизвикало обстановката. Проверката продължава, на финала съм ", сподели Демерджиев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР