Ако се гордеете с факта, че сте българи, ако сте

...
Ако се гордеете с факта, че сте българи, ако сте
Коментари Харесай

Дълбините на древността - една необикновена българска книга

Ако се гордеете с обстоятелството, че сте българи, в случай че сте любопитни да научите какво в действителност се случва в нашия свят, в случай че желаете сами да творите живота си, това е вашата книга. Един занимателен актуален разказ, преплетен с най-важните моменти от българската история, в търсене на изгубения български дух и методите за възраждането му.
На страниците на книгата оживяват знакови персони от дълбока античност до наши дни. Кои сме ние? Откъде идваме и накъде отиваме? Какво е мястото ни в световните политически игри? Как един човек и един народ могат да трансформират ориста си? Каква е тайната на здравето и щастието и още доста други въпроси намират отговор в тази мощно духовна книга. В нея съвсем няма измислени случки. Измислена е единствено общата история.
Авторката Румяна Халачева е приключила Математическа гимназия " Иван Гюзелев " в гр. Габрово и ВИНС " Димитър Благоев " в гр. Варна. След дипломирането си заема управителни длъжности в няколко български и задгранични компании.
Тя изоставя за 18 години пристрастеността си към писането, с цел да се отдаде на фамилията си и бизнеса. През този интервал пламва желанието и за духовни познания. Прочита доста мъдри книги и натрупа витален опит, който през 2010 година пожелава да избликне под формата на разказ.
Книгата е писана в продължение на шест години и редактирана още две. Авторката не бърза да я приключи, а следва знаците и подсказките в живота си, пишейки най-вече късно вечер и нощем, когато безбройните и други отговорности са завършили. Пишейки книгата, тя осъзнава, че мечтае за възраждането на българския дух.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР