Ако се чудите с какво да зарадвате цялото си семейство

...
Ако се чудите с какво да зарадвате цялото си семейство
Коментари Харесай

Вкусна вечеря, готова за 30 минути

Ако се чудите с какво да зарадвате цялото си семейство за вечеря, ние ви предлагаме една извънредно бърза и апетитна манджа, чиято изработка не ще ви отнеме повече от 30 минути.
Много от актуалните домакини избират полуготовите храни, тъй като приготвянето им не изисква никакви старания. Те обаче са зложелател номер едно на красивата фигура и сигурно след време бихте съжалявали за избора си.
Отделете си тъкмо 30 минути, в които да приготвите най-вкусните кюфтенца в доматен сос, които ще ви накарат да си оближете пръстите.
Кюфтенца в доматен сос, гарнирани с ориз
Продукти, които ще са ви нужни:
• 500 гр. кайма
• 1 консерва доматено пюре
• 1 ч.ч. ориз
• 1 глава лук
• 1 приблизително огромен морков
• Черен пипер
• Сол
• Олио
Начин на подготвяне:
 Рецепта за кюфтета с марсала и салвия - Нещо малко, само че особено Рецепта за кюфтета с марсала и салвия - Нещо малко, само че особено
Кой не обича кюфтета? Те са дребни, само че вкусни заместители на пържолите, пилешкото или свинския бут. Но тези дребни кюфтенца са по-специал...
В тенджерка загрейте малко олио и задушете в него нарязаните авансово лук и морков. След като придобият златист цвят, можете да добавите консервата доматено пюре.
Оставете за известно време да покъкри на котлона и прибавете 1 ч.ч. топла вода.

Предварително си овкусете и оформете кюфтенцата. Добавете ги към доматения сос и ги оставете за 20 минути, до момента в който се сготвят.
Можете да подправите с черен пипер и сол. Почитателите на дафиновия лист, биха могли да прибавят и няколко листенца от ароматната фалшификация, с която да придадат сексапил на своята кулинарна творба.
 Кюфтета от коприва и ориз Кюфтета от коприва и ориз
Днес ви предлагаме рецепта за вкусни и потребни кюфтета с коприва.  Това са продуктите, които са ви нужни: 1/2 кг коприва 1...
Ако желаете вечерята да бъде още по-засищаща и да оберете овациите, сварете авансово бял ориз и го овкусете, съгласно желанията си.

Добавете и лъжица две към гозбата и се насладете на невероятния й усет.
Това е една бърза, лесна и желана от всяка себеуважаваща се стопанка рецепта.
Желаем ви прелестен вкус!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР