Ако се чудите кога може да ви бъде най-трудно във

...
Ако се чудите кога може да ви бъде най-трудно във
Коментари Харесай

8 неща, за които е нормално да се тревожите преди сватбата

Ако се чудите по кое време може да ви бъде най-трудно във връзката, то несъмнено можем да разпознаваем интервалът преди сватбата. Не желаеме да допускаме, само че има възможност да усещате признаците, че не сте подготвени за брак. Може също имате студени крайници преди брака или просто не сте сигурни. И познайте какво? Това е изцяло обикновено.

Почти всеки, на който следва да се ожени, се тормози, че не е подготвен за тази стъпка в живота си. Точно както завършването на гимназия или постъпването на първа работа, бракът е огромна стъпка. Да, има признаци, че не сте подготвени за брак, за които би трябвало да внимавате и преди сватбата да мислите за доста неща. И ние ще ви помогнем с това, само че както и за всичко друго, което си коства в живота, не можете да бъдете изцяло готови. Бракът, както и всяка друга връзка, има своите възходи и падения. Ще има кавги и рутини и още нещо, което колкото и да желаете, няма по какъв начин да предвидите.

Знаем също, че да сте с един човек вечно може да звучи плашещо, само че хей, това е и нещото, което желаете, нали?

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Затова не се тормозете, в случай че преди сватбата си изпитате някои от следните неща:

Усещане за тревога

С огромното неспокойствие към наближаването на мечтания ден идва и огромното терзание дали всичко ще бъде съвършено. Ще бъдем почтени – няма да е. И това е изцяло обикновено. Това не е филм или разказ, това е действителният живот. Винаги може да излезе нещо непредвидено, което няма по какъв начин да предвидите. Това, което се желае от вас е, да извършите нещата, които можете да контролирате, а останалото да оставите на ориста. Толкова е просто.

Липса на пълностоен и първокласен сън

Недоспиването през нощта или спането единствено по няколко часа има общо с възприятието на тревога, за което говорихме преди малко. Това, че не спите като в облак всяка нощ, не значи, че сватбата и бракът ви са обречени. Просто нормално, преди да си легнете, стартирате да трансферирате още веднъж и още веднъж листата си със задания преди сватбата, а това няма по какъв начин да не се отрази. Признайте си, правили сте го и когато сте имали доста задания в работата си, знаете защо става въпрос.

 неща, за които е обикновено да се тревожите преди сватбата неща, за които е обикновено да се тревожите преди сватбата

Мислите, че е прекомерно рано

Кога е верният миг за женитба – нито да не е прекомерно рано, нито прекомерно късно? Е, подобен няма. Винаги евентуално ще мислите, че може да изчакате още или че не трябва да избързвате. Но по този начин моментът в никакъв случай няма да пристигна и до момента в който се чудите, ще се окаже, че ще се разноските до олтара на 80 години. Когато моментът настъпи и го почувствате като подобаващ, просто го направете. Ето за какво сте споделили „ да “, нали? Така че изтрийте сходни мисли преди сватбата и помислете какъв брой хубави неща ви чакат откакто сключите брак.

Страх от това да станете брачна половинка

Да бъдеш брачна половинка е изпълнено с доста отговорности, от които да изтръпнете преди сватбата. Но вие можете да се справите, както и да се превърнете от момиче в брачна половинка и майка. Помнете, че имате човек до себе си, който е до вас в това.

Страх от това да станете майка

Страхът от сватбата води със себе си и подобен от това да станете майка. Да, децата са огромна отговорност, само че и най-хубавото нещо на този свят. Затова би трябвало да приемете това като нещо хубаво, изключително преди сватбата.

Притеснения за финансите ви

Сватбите носят със себе си и съществени разноски в множеството случаи. Наясно сме, че има доста наложителни неща, които би трябвало да вземете, само че замислете се от какво може да спестите. Сватбата ви евентуално е фантазия за вас, само че замислете се нужна ли ви е в действителност най-скъпата рокля в магазина или от дизайнерските украси, с цел да бъдете щастливи в огромния си ден. Помнете, че не това е най-важното.

 преди сватбата неща, за които е обикновено да се тревожите преди сватбата

Семейството на мъжа

Когато се омъжвате за един мъж, вие получавате и неговото семейство, без значение дали желаете. Но няма по какъв начин да се харесате на всички, а евентуално и на някой от тях няма толкоз да му допадате. И това е обикновено. Просто помнете, че сте се врекли във честност на него, а не на роднините му. Опитайте да поддържате естествени връзки с тях, доколкото е допустимо преди сватбата и след нея, само че не се впрягайте от това какво мислят, стига да не въздейства това на брака ви.

Притеснение за бъдещите промени

Промените, даже когато са позитивни, могат да бъдат обезсърчителни, изключително преди сватбата. Може също да се притеснявате по какъв начин бракът ще промени всекидневието, другарствата и кариерата ви. Сякаш ще тръгнете на странствуване без карта, без да сте сигурни по какъв начин наподобява дестинацията. Тези терзания са нормални и естествени преди сватбата, те отразяват желанието ви да се ориентирате дейно в бъдещето. Помнете, че възприятието на терзание по отношение на незнайните аспекти на брачния живот надалеч не значи, че ви е рано и би трябвало още да чакате, а единствено, че сте хора и се замисляте за забележителната смяна, която носи бракът.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР