Ако Съединените щати или техните съюзници бъдат принудени да се

...
Ако Съединените щати или техните съюзници бъдат принудени да се
Коментари Харесай

Тръмп заплаши Северна Корея с унищожение

Ако Съединените щати или техните съдружници бъдат принудени да се пазят от севернокроейска експанзия, то няма различен излаз, с изключение на КНДР да бъде унищожена. Това съобщи в първата си тирада в Организация на обединените нации американският президент Доналд Тръмп.
" Съединените щати имат огромно самообладание, Съединените щати са мощни, само че в случай че бъдем принудени да се пазиме или да защитим съдружниците си, то няма да имаме различен избор, с изключение на да унищожим изцяло Северна Корея ", бяха точните думи на Тръмп.
Речта му бе предавана от международните медии, както и бе излъчена онлайн в формалния Фейсбук профил на Белия дом.
" Човекът-ракета (Ким Чен Ун – бел. ред.) извършва задача " суицид " към себе си и личния си народ. Съединени американски щати са подготвени и способни (да унищожат Северна Корея – бел. ред.), само че се надяват, че няма да се стигне до това ", сподели още американският водач.

Стопанинът на Белия дом също по този начин още веднъж прикани режима в Пхенян да се откаже от нуклеарната си стратегия. " Дойде време Северна Корея да осъзнае, че денуклеаризацията е тяхното само задоволително бъдеще ", посочи той.
Тръмп дефинира оправянето със севернокорейската опасност като първостепенно световно предизвикателство.
Той уточни още и, че светът е изправен пред деструктувни закани от незаконни страни, терористи и екстремисти. Като такива държавни американският президент предстоящо дефинира още Иран и Венецуела. " Престъпните страни освен поддържат терористи, само че и заплашват други страни с най-унищожителното оръжие, известно на човечеството ", добави Доналд Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР