Ако продължаваме в този ляв дневен ред, в който се

...
Ако продължаваме в този ляв дневен ред, в който се
Коментари Харесай

Петър Москов: Обединението на ПП и ДБ не е дясно обединение

Ако продължаваме в този ляв дневен ред, в който се движим в последните години, ще се удавим. Има един документ, който нарекохме „ Апел за съюз на десните свободни българи ". Той слага пред себе си цели за обединяване, един мощен десен съюз. Това сподели водачът на партия КОД Петър Москов в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

КОД е носителят на десните полезности просто тъй като няма кой различен да застане зад тях, съобщи той. „ Дясното на прехода в България в действителност не се състоя. Вместо него се състоя концепцията за пазарна стопанска система на междинната комунистическа номенклатура, имперското предпочитание на Кремъл да не бъдем самостоятелна стопански и политически страна. На този все по-олевяващ дневен ред би трябвало да има контрапункт. КОД напълно застава зад задачите, задачата на този документ ", съобщи Москов.

Обединението на Политическа партия и Демократична България не е дясно обединяване, счита водачът на КОД. „ Голямата партия в съюза на лявата политика ясно декларира, че вижда бъдещето на Българея през леви решения. Това не е положително или неприятно, то просто е ляво ", уточни той.

Според него би трябвало да се прекратят предварително пълномощията на президента Румен Радев, защото по думите му той води страната ни към ориста на Украйна. „ Той е главен проводник на съветския политически и стопански интерес в България ", счита Москов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР