Ако продължаваме така, площадната демокрация ще започне да диктува правилата,

...
Ако продължаваме така, площадната демокрация ще започне да диктува правилата,
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Ако продължаваме така, площадната демокрация ще започне да диктува правилата

Ако продължаваме по този начин, площадната народна власт ще стартира да диктува разпоредбите, разяснява пред Българска национална телевизия вчерашните митинги депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов. По думите му отстраняването на ръководителя на Народното събрание/НС/ е изцяло естествена парламентарна процедура. 

" И други години е имало такива дейности в Народно събрание, които са напълно в границите на демократичния развой. Нищо отвън Конституцията и правилника не се е случило ", акцентира Адемов. Според него вчерашният митинг в поддръжка на държавното управление е бил противозаконен.

" Оказа се, че един противозаконен митинг, тъй като той не е позволен от Столична община, наруши спокойствието на Народно събрание. Управляващите обраха овациите на своите гласоподаватели, като оставиха останалите опозиционни представители в Народно събрание. Очевидно е че това държавно управление би трябвало да си отиде и то ще си отиде ", акцентира депутатът.
Той добави, че ръководещите не се ангажират с дата на разискването на вота на съмнение, тъй като желаят да употребяват времето до тогава, с цел да убедят депутати от Има Такъв Народ да поддържат държавното управление.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР