„Ако приемем, че показахме на избирателите как можем да събаряме

...
„Ако приемем, че показахме на избирателите как можем да събаряме
Коментари Харесай

„Избираме отново“: Арман Бабикян от „Изправи се! Мутри вън!“

„ Ако приемем, че показахме на гласоподавателите по какъв начин можем да събаряме стена с главите си, в този момент сме пред сложната задача да им покажем по какъв начин се построява нов дом “, сподели Арман Бабикян от „ Изправи се! Мутри вън! “ в предаването „ 120 минути “.

Той добави, че партията би трябвало да покаже, че имат хора със сериозен потенциал.

Бабикян очерта водещите линии в тяхната стратегия – промяна в правосъдната система, развиване на стопанската система и образованието. „ Длъжни сме да стъпим върху стопанска система на знанието, а не върху стопанска система на асфалта “, сподели още Бабикян.

Според него е допустимо едно държавно управление на малцинството, което да получава поддръжка от всички партии по основни законопроекти, които са водещи за бъдещето на страната.

Бабикян не изключи да работи и с други партии като Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, само че изрично съобщи, че няма да се коалират с тях. „ Ако има разсъдък в дадени законопроекти, би трябвало всички да гласуваме. Разумът би трябвало да бъде подкрепян, в случай че е в интерес на България. Законодателството са причини, закрепени в закони “, сподели Бабикян.

„ Ако ние не получим на тези избори по-голямо болшинство, за нас това би бил най-лесният вид, с цел да не се чудим дали на някого ще му е прелестно да ни поддържа или не “, сподели още той.

„ Коалиция с партиите на статуквото – не. Разговор и работа по законопроекти за смяна – желаеме или не желаеме, сме длъжни да водим “, разяснява още Бабикян.

Той добави, че не знае какъв брой ще коства акцията на партията и, че ревизират донорите си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР