Ако президентът Радев за две години беше направил една хилядна

...
Ако президентът Радев за две години беше направил една хилядна
Коментари Харесай

Борисов: България има сериозен напредък благодарение на коалицията

" Ако президентът Радев за две години беше направил една хилядна от това, което вършим ние през днешния ден, страната щеше да е друга. Действително положихме доста труд. Много хора питат „ за какво е тази сглобка, за какво се търпите “ – ето по тази причина се поносим. Затова президентът Радев толкоз злобно сутринта приказва, тъй като има бюджет, който не е закостенял ". Това съобщи в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на ревизия на стадиона на футболен клуб " Ботев ".

" Много от нещата, които сме обещавали всички, ги има в бюджета “, добави Борисов. Той беше безапелационен, че България има сериозен прогрес за Шенген, с помощта на стъпките, подхванати от не-коалицията. " Не се разбираме в сглобката, само че променихме Конституцията, Радев го назова обезчестяване, само че без тези промени нямаше да ни пуснат в Шенген ", добави водачът на ГЕРБ.

По думите му, Австрия има единствено 1 условие за влизането ни в Шенген и то е да пазим границите си.

Бойко Борисов разгласи още, че за община Пловдив в бюджета са за заложени 10проекта на стойност 146млн. лева, сред които 2 млн. лева за доизграждане на нова черква в града, 42 млн. лева за стадион „ Локомотив ",35 млн. за Околовръстното шосе, 19 млн. лева за реорганизация и уголемение на Голямоконарско шосе и4 млн. лева за кино „ Космос “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР