Ако последната година ни показа нещо, то това е значимостта

...
Ако последната година ни показа нещо, то това е значимостта
Коментари Харесай

Nokia обедини творци от цял свят с послание за любов


Ако последната година ни сподели нещо, то това е значимостта на позитивизма, споделят от HMD Global
(снимка: Nokia phones)

Инициатива на HMD Global – компанията, която стои зад телефоните Nokia, сплоти поети, писатели и инфлуенсъри от целия свят в основаване на поредност от положителни послания, отдадени на любовта и вярата във време на тествания.

Поети от Европа, създател на детски книги от Индия, сноубордист-любител на приключенията измежду природата от Русия и инфлуенсър, определящ се като „ управител на щастието “ от Южна Америка сътвориха петнадесет авторски къси послания за любовта, другарството, фамилията, общността и вярата.

Посланията ще бъдат споделяни сред близки и другари под формата на вдъхновяващи sms-и, като в тази ситуация абревиатурата е с променено значение – вместо „ Short Message Service ” тя се чете като „ Short Moving Stories ” (кратки вълнуващи послания).

„ Ако последната година ни сподели нещо, то това е значимостта на позитивизма. След толкоз дълго време на изолираност и накърнимост това, което се открои за нас, е силата на хората да се сплотяват и да съхраняват позитивизма си във време на тествания. Именно това е в основата на нашия бизнес и е обвързвано с финландските ни корени – неслучайно Финландия носи купата на най-щастливата страна в света”, сподели Стивън Тейлър, основен маркетинг шеф на HMD Global.
още по тематиката
Ето за какво компанията насочи покана към създатели от целия свят „ да се обединят, с цел да издигнат духа на хората и да ги вдъхновят да се поддържат взаимно в изискванията на изолираност посредством послания, изпълнени с вяра и позитивизъм”.

Основно лице на акцията е английският артист-рецитатор на авторска лирика Джордж Поета , който откри сватбената гала на Принц Хари и Меган Маркъл през 2018 година с любовно стихотворение.

Според него, „ от време на време няколко думи могат да са от огромно значение. Всеки знае какво е да имаш дни, които ти се костват безпределно дълги, в случай че не можеш да си дружно с приятелите или фамилията си”. Той се надява, че ще оказват помощ на хората да се почувстват по-близо до околните си, до момента в който стане безвредно всички да са още веднъж дружно.

Те са писани след годината, в която хората по целия свят се научиха да забавят темпото и да намират нови способи да остават в контакт с околните си, както и да живеят живота си пълноценно, общувайки основно посредством телефоните си.

Сред посланиците на позитивизма са още:

Идеята за шерване на положителни и вдъхновяващи послания е директно обвързвана и с корените на марката Nokia, чиято татковина е Финландия – най-щастливата страна в света. Посланията могат да бъдат четени и сваляни гратис на.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР