Ако политиците, производителите, търговците на дребно, търговските асоциации, инфраструктурни организации

...
Ако политиците, производителите, търговците на дребно, търговските асоциации, инфраструктурни организации
Коментари Харесай

Могат ли елмобилите да станат провален продукт?

Ако политиците, производителите, търговците на дребно, комерсиалните асоциации, инфраструктурни организации и други не признаят и не се оправят с компликациите, които към момента пречат на необятното приемане на електромобилиje, има заплаха те да бъдат изхвърлени в лигата на „ провалените артикули “ – като видеорекордерът Betamax да вземем за пример.

Продължаващите проблеми за електрическите автомобили се въртят към възприемането, неналичието на схващане, високите цени на дребно, забавянето на продажбите, проблемите с инфраструктурата и паниките по отношение на пробега и цените им при препродажба.

Бързите решения включват автомобилната промишленост и подкрепените от нея групи за напън, не трябва да назовават BEV електрическите транспортни средства с акумулатори. Същото важи и за термините HEV, MEV и тем сходни. Купувачите не споделят, че желаят или имат BEV. Така че е време да се изхвърли тази глупава вътрешна терминология и вместо това да се обърне към чисто електрически, 100-процентови електрически или изцяло електрически коли. Като опция, електрическите транспортни средства (EV) ще свършат работа.

Потребителите жадуват за повече почтеност по отношение на обсега в действителния свят – изключително през зимните месеци, изтощаващи батерията. Също по този начин, летаргичните национални и локални държавни управления, и други институции би трябвало всеобщо да ускорят инсталирането и свързването на публични зарядни устройства.

След това производителите и дилърите на електрически автомобили би трябвало да привлекат частните автомобилисти, които не се хващат на стръвта на електрическите автомобили. Те получават новите си транспортни средства от личните си обложени с налог приходи, само че голямото болшинство (повече от 91 % предходната година) поръчаха модели с бензинови или дизелови мотори – значително тъй като чистите електрически автомобили остават мощно надценени и скъпи.

Повратен миг в историята на автомобила ще настъпи, когато 100-процентовите електрически коли реализиран „ паритет на разноските “ с еквивалентни модели с ДВГ, съгласно интернационалните анализатори и хора от промишлеността. Все отново през днешния ден най-евтиният чисто електрически Vauxhall Corsa Design е съвсем два пъти по-скъп от базовата бензинова версия. Това прави елвариантът с 65 % по-скъп от неговия еквивалент с ДВГ. Това е жестоко неравноправие, а не тъждество.

Също по този начин застраховките на елмобилите, които са 2,5 пъти по-скъпи от тези на класическите коли е друго скъпо главоболие. Капката, която прелива чашата на разбиране на елмобила, е спомагателното задължение от това, че е един от най-бързо обезценяващите се коли на пазара, губейки повече от две трети от цената си през първите 36 месеца на употреба.

Производителите нямат различен избор, с изключение на неотложно да понижат високите цени на дребно на своите електрически автомобили с хиляди и/или да предложи нула % финансиране, безвъзмездни домашни зарядни устройства, по-дълги гаранции, гратис обслужване и обезпечено по-високи остатъчни стойности.

В средносрочен проект електрическите автомобили с по-ниски спецификации биха могли да понижат явните ценови разлики. По-нататък в бъдещето са наложителни по-нови, по-евтини, по-рентабилни дизайни, материали, акумулатори и други технологии. Ако не, електрическите автомобили които имат претенцията и би трябвало да са измежду най-хубавите потребителски артикули ще се провалят и самоубийствено ще изчезнат от пазара, тъкмо както направи отличният, само че прекомерно безценен Betamax.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР