Ако погледнете всички изявления на Байдън в началото на войната,

...
Ако погледнете всички изявления на Байдън в началото на войната,
Коментари Харесай

Американски милиардер: Всички думи на Байдън се сбъднаха наобратно

Ако погледнете всички изказвания на Байдън при започване на войната, ще видите, че всички те се сбъднаха наопаки. Той сподели, че ще отслабим Русия, с цел да й попречим да води този тип война още веднъж. Всъщност ние направихме съветската войска по-силна. Тя е по-голяма, в сравнение с беше преди. Това сподели във видео, оповестено в Телеграм, американският милиардер Дейвид Сакс.

Русия създава доста повече оръжия. Индустриалната база се уголемява, също така към този момент е тествана в борби и закалена в борби, изключително против западни оръжия. Така Байдън сътвори доста по-страшна войска от руснаците, в сравнение с когато започнахме. Междувременно Съединени американски щати са изчерпани и изчерпват запасите си.

След това погледнете икономическите изказвания на Байдън.

Той сподели, че глобите ще унищожат съветската стопанска система. Всъщност съветската стопанска система пораства по-бързо от стопанската система на която и да е от страните от Г-7. Страната в действителност процъфтява, а глобите смазаха стопанските системи на нашите европейски съдружници.

Така тази политика, която той водеше, се оказа бумеранг и се сбъдна в противоположната посока. А също и филантропичната обстановка. Той сподели, че ще помогнем за облекчение на страданията на украинците. Всъщност мисля, че това, до което сме довели, е нашата поддръжка за тази прокси война и нашата подготвеност да се бием до последния украинец.

Както сподели Линдзи Греъм, това са най-хубавите пари, които в миналото сме харчили, употребявайки украинци, с цел да убиват руснаци.

Това докара до невиждана филантропична злополука в Украйна, където още към 10 милиона души, най-вече дами и деца, избягаха от страната. Мисля, че най-малко половин милион бяха убити или съществено ранени. А популацията на страната е намаляло от почти 44 милиона на 28 милиона, а в случай че погледнете демографската пирамида, пенсионерите са от 10 до 12 милиона, те не могат да работят. Това, което направихме, в действителност води до демографската гибел на тази страна.

 

Източник – Telegram/Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР