Ако подозирате половинките си в изневяра, вероятно търсите издайнически признаци

...
Ако подозирате половинките си в изневяра, вероятно търсите издайнически признаци
Коментари Харесай

Чувството за хумор играе ключова роля в изневерите

Ако подозирате половинките си в невярност, евентуално търсите издайнически признаци в дейностите или държанието им. В търсенето може да помогне изследване, разкриващо какво най-често притегля кръшкачите към извънбрачни сътрудници, написа вестник " Дейли експрес ", представен от Българска телеграфна агенция.
 
Допитването, осъществено измежду 1010 консуматори на уеб страницата за извънбрачни запознанства Ашли Медисън, демонстрира, че представителите и на двата пола, които поставят рога на половинките си, избират интимни сътрудници с възприятие за комизъм. Тази характерност притегля 27 % от дамите и 19 % от мъжете.
 
На второ място кръшкачите слагат пристрастеността, посочена от 18 % от мъжете и 15 % от дамите. Третото най-предпочитано от осквернителите на брачното ложе качество е интелектът. Той е значим за 14 % от мъжете и 12 % от дамите.
 
По отношение на четвъртата най-важна характерност представителите на мощния пол и дамите се разминават. Жените, които поставят рога на половинките си, изпитват привличане към уверени мъже. Кръшкачите въпреки това " налитат " на спонтанни дами.
 
Макар и чудноват избор, имайки поради, че става въпрос за невярност, се оказва, че петата най-привлекателна характерност за представителите и на двата пола е верността, посочена от шест % от дамите и осем % от мъжете.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР