Ако подозирате половинките си в изневяра и търсите издайнически признаци,

...
Ако подозирате половинките си в изневяра и търсите издайнически признаци,
Коментари Харесай

Поведението през нощта издава кръшкачите

Ако подозирате половинките си в невярност и търсите издайнически признаци, наблюдавайте ги през нощта, написа в. "Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от изследване, направено във Англия.

Допитването измежду 400 консуматори на уеб страницата за извънбрачни запознанства Illicit Encounters разкрива, че нощното държание на кръшкачите нормално се трансформира. В какво се показва тази смяна?

Ако половинката Ви ненадейно стартира да показва необикновена любвеобвилност, имате мотив за опасения - 57 % от прелюбодейците признават, че засвидетелстват по-голяма обвързаност към сътрудниците, на които поставят рога.

Безсънните нощи също се трансформират в всекидневно събитие - 52 % от кръшкачите споделят, че когато в живота им се появи трето лице, им е мъчно да спят, стават няколко пъти през нощта или се будят по-рано от нормално. Причината за това е възприятието за виновност, което най-често се демонстрира през първия месец след началото на извънбрачната връзка.

Петнадесет % от прелюбодейците споделят, че се будят по-рано, само че не поради виновност, а с цел да могат да пишат любовни послания на тайната си "тръпка ", до момента в който законната им половинка към момента спи.

От друга страна 28 % от хората, които изневеряват, споделят, че сънят им се усъвършенства, защото към този момент не се усещат лишени от фамилиарност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР