Ако от колонките на супермаркета Марая Кери ти припавя благозвучно

...
Ако от колонките на супермаркета Марая Кери ти припавя благозвучно
Коментари Харесай

8 вълшебни коледни подаръка, които всяка жена заслужава да получи тази година!

Ако от колонките на супермаркета Марая Кери ти припавя благозвучно “All I want for Christmas”, сътрудниците в офиса са станали някак по-благи и усмихнати, облеклата с пайети са се върнали по магазините в мола, а в стомаха ти пърха това прелестно възприятие на детско неспокойствие, то е повече от ясно, че Коледа наближава!

И тук идва безконечният въпрос - “Какво да подаря на обичаната си жена, майка, другарка, сестра, баба?” А след въпроса идва и неизбежната суматоха - “нямам никакво време за пазаруване”, “портфейлът ми ще страда”, “не желая да се лутам напразно в мола”...

Спокойно, дами и господа, решили да се трансфорат в актуалния Дядо Коледа за празниците. Имаме няколко оферти за вълшебни дарове за НЕЯ, с които ще спасим Коледа и вас от напразно блуждаене по магазините.

Благодарение на нашите оферти ще имате прецизен проект за подаръците на всички значими дами във вашия живот! Мъже - записвайте си и започвайте да пазарувате! Дами - разрешаваме ви да си подарите и нещо за себе си от този лист на чудесата!

Ето няколко подаръка, за които и Снежанка си мечтае:

Портфейл Medicine Urban Story - 19.90 лева

Безспорно един от най-универсалните и желани коледни дарове. А моделът Urban Story на Medicine е освен удобен, само че и толкоз хубав! Пусни монета в портфейла преди да го подариш, с цел да бъде постоянно цялостен и да носи шанс на притежателката си!

 подарък Answear.bg

Пазарувай ТУК >>>

Too Faced Let It Snow, Girl! Set - 97 лева

Ако искаш да подариш безусловно всичко на обичана жена в живота си, то с този подарък постигаш задачата! Сетовете с грим палитри на Too Faced са идеални за всички дами, които обожават да блестят и не се срамят да акцентират хубостта си. Сетът включва три палитри в супер сладки опаковки и travel size серпантина Better Than Sex.

View this post on Instagram
❄️❄️❄️ #regram @meccamaxima Give the gift of *literally* everything with the @toofaced Let It Snow, Girl! Set.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР