Ако още не сте си купили някои от тези модели,

...
Ако още не сте си купили някои от тези модели,
Коментари Харесай

Тенденциите на 2021, които ще останат актуални завинаги

Ако още не сте си купили някои от тези модели, направете го в този момент – инвестирате в неостаряващ постоянно съвременен дрешник.

Най-основното предписание за положителния жанр е да не се подчиняваме строго на трендовете, а да търсим тези модели и кройки, които вечно ще носим, тъй като подхождат на фигурата ни. Понякога обаче модите са толкоз ярки и стилни, че не можем да не им дадем късмет.

Ако сте създали това с някое от долуизброените течения в модата за тази година, не сте позволили неточност – тях ще можете и ще желаете да носите съвсем всеки сезон отсега нататък.

Неглиже условност

Отдавна стилът на офисното облекло заема част от ежедневните ни визии, само че след година, в която границата сред домашното облекло и професионалното се разми, дневните костюми станаха по-свободни, с по-удобни материи и обемни кройки. Резултатът е съвършено комбиниране сред изтънчен и готин жанр с комфорта – предвиждаме, че никой не би желал да се сбогува с тази вълшебна формула.

 Тенденциите на 2021, които ще останат настоящи вечно

Сандали с връзки и квадратен връх

 Тенденциите на 2021, които ще останат настоящи вечно

Всяка нова форма на сандалите със приблизително висок ток, която се появява измежду трендовете, е обичана и експлоатирана постоянно даже след края на годината, в която е станала настояща. Този вид – с квадратен връх и доста връзки, е естествено продължение от трендовете през последните сезони и има максимален капацитет да се задържи за дълго.

Роклите с оголен тил

 Тенденциите на 2021, които ще останат настоящи вечно

Голият тил в никакъв случай не е бил изключен от стилните модели, само че в последно време получава нова популярност. С тях елементарно сътворяваме тоалети, които заповядват внимание – а това постоянно ще бъде съвременно.

Дънки със свободна кройка

Дебатът скини против овърсайз продължава, откогато съществуват панталоните и дънките такива, каквито ги познаваме през днешния ден. И даже колелото да се извърти и още веднъж и впитите кройки да се завърнат, удобството от разкроените свободни модели няма да бъде забравено за дълго. Особено в случай че откривате, че този вид деним акцентира най-добре фигурата ви, което е казусът при доста дами, не се отхвърляйте от този формат, без значение какво модата повелява.

 Тенденциите на 2021, които ще останат настоящи вечно

Ботуши до коляното

Обичаме ги, тъй като елементарно трансформират елементарния тоалет в специфичен, а се съчетават с съвсем всичко. Добавят детайл на “фаталната жена ” в даже ежедневните визии, по тази причина и ще се връщаме към тях до края на света.

Цветната овърсайз риза

 Тенденциите на 2021, които ще останат настоящи вечно

Какво ще облечете върху изчистения тоалет, с цел да му придадете финален моден свършек – незакопчана риза в ослепителен цвят. Тя е незадължаваща, можем да е намерим във всички ценови диапазони, а разрешава хиляди опити с визиите. Неслучайно тя е измежду най-големите трендове тази година, въпреки че идването й можехме да предвидим и през последните два сезона. По същия метод виждаме и капацитета й за бъдещето.

 Тенденциите на 2021, които ще останат настоящи вечно

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР