“Ако няма купен вот, на 30-ти България ще се събуди

...
“Ако няма купен вот, на 30-ти България ще се събуди
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ако няма купен вот, на 30-ти България ще се събуди различна държава

“Ако няма платен избор, на 30-ти България ще се разсъни друга страна. При нас идват сигнали за подозрения за платен избор и не пропущаме да ги изпращаме публично ”, сподели съпредседателят на „ Продължаваме програмата “ по време на среща с жителите в Плевен.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 230
Той допълни още, че последния месец пътува доста от град на град и вижда, че хората желаят смяна. 

„ Може би това е нещо, което и господин Борисов вижда в социологията, а точно, че доверието в държавното управление, доверието към акад. Денков става по-високо, в сравнение с към него и останалите водачи на политически партии. Хората във от ден на ден градове споделят, че желаят да имат кмет с сходни на премиера качества. Това съгласно мен е част от терзанията, които и ГЕРБ изпитват. Просто хората виждат, че могат да застанат зад някой, който да ги води с разсъдък напред “, сподели Петков.



По думите му претендентът за кмет на Плевен Наталия Цанева е точно такава персона и по тази причина имали огромна религия в нея. „ Тя е един доста добър човек, отличен експерт, който милее за града си “, акцентира Петков. По думите му Цанева може да покаже Плевен " в светлината, в която го познаваме от преди години - индустриална мощ на Северна България. "  



Подкрепата си към Наталия Цанева съобщи и Свилен Трифонов, народен представител от ПП-ДБ.  „ Медиите назовават Плевен градът на музеите, тъй като има надълбоко минало и сега гради сегашното си на база тези мемоари. Наша обща грижа е Плевен да стане град на бъдещето “,  каза Трифонов по време на представянето на претендента за кмет Наталия Цанева и листата с общински съветници пред съграждани. „ Но да се случи това би трябвало да има човек, би трябвало да има стратегия и би трябвало да има екип, който да осъществя тази стратегия. Ние имаме човек в лицето на Наталия Цанева, зад която аз стоя без никакво съмнение. Това е вярната кандидатура, това е индивидът, който ще осъществя тази стратегия, за която ви загатнах “, сподели още Свилен Трифонов пред плевенчани.

„ Плевен заслужава да има своето развиване. За мен крещящите потребности на общината могат да бъдат задоволени само и единствено благодарение на средства от държавния бюджет и доста работа по европейските стратегии. Осигурим ли нужните за Плевен пари оттук насетне ще бъдат решени безусловно всички проблеми. В момента Плевен е в 30-годишен застой, а аз го дефинирам още като положение на будна кома. Време е да си дадем една рационална опция да променим това “, сподели Наталия Цанева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР