Ако няма доверие в една връзка, тогава не може да

...
Ако няма доверие в една връзка, тогава не може да
Коментари Харесай

Ако доверието е подкопано: Как отново да повярвате на мъжа до вас

Ако няма доверие в една връзка, тогава не може да става дума за никаква обич. Но по какъв начин да се доверим на мъж, в случай че той към този момент е подкопал доверието ни? За страдание, с този проблем се сблъскват множеството двойки. За да изградите връзките си на доверие, имате потребност от няколко неща, поучават психолозите.

Забравете предишното

Научете се да виждате само взаимоотношенията, които изграждате сега. Забравете предишните неприятности, дано те просто не съществуват за вас. Страхувате ли се, че още веднъж ще бъдете засегнати? Не бива, тъй като това, което ни се случва, е това, от което се опасяваме най-вече. Мислите са доста значими, по тази причина мислете единствено положително.

Не търсете изменничество във всяко негово деяние

Когато сме засегнати имаме податливост да преувеличаваме и да съзираме мотив за паники на всички места и във всяко едно деяние на колегата. Това е доста неприятно и би трябвало да се заобикаля непременно. Не бъдете предубедени, в случай че сте решили да му дадете втори късмет, направете го в действителност, а освен видимо.

Не карайте колегата си да се оправдава

Силно се предлага да не поставяте колегата си в състояние, в което той ще би трябвало да се оправдава или да ви дава доклад. Всъщност, въобще не е задължен да ви рапортува в дейностите си. Всеки човек разполага със личната си независимост.

Вярвай по дифолт

Има една остаряла, шеговита сентенция, че инспекцията е висша форма на доверие. Не, не е нужно да проверявате. Щом сте решили, че ще се доверите на колегата си, дано това бъде нещо като конфигурация по дифолт.

Всеки човек има дефекти, само че има и позитивни черти

Може би вашата сродна душа си има дефекти, само че не са чак толкоз доста, нали? Със сигурност обаче има и позитивни, както и възприятие за лично достолепие – тъй че, обърнете им повече внимание на второто, оставете го да разбере, че цените неговата почтеност, акуратност и всичко останало, за което си коства да го обичате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР